• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.10.2024

13:47

Fatalne žene Peđe Mijatovića! Sa jednom doživeo tragediju, druga mu zarobila srce za sva vremena (FOTO)

ATAIMAGES

Ljubav

Fatalne žene Peđe Mijatovića! Sa jednom doživeo tragediju, druga mu zarobila srce za sva vremena (FOTO)

Podeli vest

Fudbaler Predrag Mijatović (55) poznat je zbog svoje bogate sportske karijere, ali i po tome što je bio fatalan za ženski rod, a o čijim ljubavima se i danas priča i piše.

Peđa Mijatović je sa Real Madridom je postao evropski prvak, a kasnije je imao priliku da radi kao sportski direktor. Od pre par dana Peđa Mijatović je na funkciji člana privremenog organa za sportska pitanja u Partizanu. 

Tokom svoje bogate karijere, Mijatović je prošao kroz razne izazove i ostao poznat kao fudbaler koji se razlikovao od uobičajenih stereotipa o sportistima. Osim svojih veština na terenu, bio je i osoba čije su izjave, ponašanje i zavođenje žena često bile neobične za fudbalere.​​

Među Peđinim ljubavima istakle su se dve dame sa kojim je osnovao bračnu zajednicu. Prvi brak je imao sa ćerkom poznate modne kreatorke Verice Rakočević, Elenom, a drugi sa Anetom Milićević sa kojom je ostao i danas.  

Ljubav i brak Peđe Mijatović i Elene Karić 

Foto: Starsportphoto, ATA Images

Peđa i Elena

Predrag Mijatović se u ranim devedesetim godina prošlog veka zaljubio u manekenku Elenu Karić, danas Karaman. Njihova veza bila je u žiži medijske pažnje, a Elena je uživala status fatalne žene. Venčali su se mladi, dok je ona imala samo 18, a on 21 godinu, a zajednički život započeli su u Valensiji.

Njihov brak obeležio je i tragičan događaj, kada su izgubili dete, a 2001. godine usledio je razvod od Elene, što je iznenadilo mnoge koji su verovali u trajnost njihove ljubavi.

Iz tog braka Mijatović ima dva sina, Luku i Andreja, koji je preminuo u 14. godini. Elena se kasnije udavala još dvaput, ali nije imala sreće u ljubavi.

Brak fudbalera i manekenke dug 20 godina 

Nakon razvoda, Predrag je pronašao sreću pored manekenke Anete Milićević. Njihova ljubav traje više od 20 godina, a 2000. godine su se venčali. U braku imaju tri ćerke: Nađu, Ninu i Lolu. Aneta mu je bila podrška tokom karijere, posebno nakon gubitka sina Andreja, kada je učinila sve da mu pomogne da prebrodi tugu.

Foto: ATAIMAGES

Peđa Mijatović sa sadašnjom ženom Anetom

Mijatović ističe Anetinu dobrotu i snagu kao ključne za njihov skladan brak. Iako se ponekad suočavaju s izazovima, smatraju da uzajamno poštovanje i razumevanje pomažu u prevazilaženju nesuglasica. Peđa je istakao da Aneta prihvata sve njegove mane, što dodatno jača njihov odnos.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Džet set

Srbija