• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2024

23:20

Ovo su znaci da ste loši u krevetu! Da li se prepoznajete?

Shuterstock

Ljubav

Ovo su znaci da ste loši u krevetu! Da li se prepoznajete?

Podeli vest

Na znakove koji govore da ste vi ili vaš partner loši u krevetu treba obratiti pažnju, ako želite da poboljšate svoj seksualni život.

Evo koji znakovi govore da ste loši u krevetu:

Nedostatak interesovanja za partnera

Ako je osoba fokusirana samo na svoje zadovoljstvo i zanemaruje potrebe svog partnera, to može biti jasan pokazatelj da nije spremna da se trudi u intimnim trenucima.

Seks treba da bude obostrano zadovoljstvo, a ne jednostrana aktivnost.

Izbegavanje kontakta očima

Kontakt očima je često povezan sa intimnošću i vezom. Ako partner izbegava kontakt očima tokom intimnih trenutaka, to može ukazivati na nesigurnost ili nedostatak emocionalne veze.

To može uticati na kvalitet odnosa u krevetu.

Foto: Shuterstock

 

 

Previše priče, premalo akcije

Previše se hvaliti svojim sposobnostima, a zatim ne ispuniti očekivanja, često je znak nesigurnosti i loših veština u krevetu.

Razgovor o intimnim temama treba da bude iskren, a ne sredstvo za stvaranje nerealnih očekivanja.

Nedostatak spontanosti

Spontanost i prilagodljivost su ključni u svakoj intimnoj vezi.

Ako osoba uvek sledi isti obrazac ili ne pokazuje interesovanje za istraživanje novih stvari, to može ukazivati na dosadu ili nedostatak interesovanja.

Foto: Shuterstock

 

 

Prebrz ili suviše spor ritam

Brzina i tempo su važni faktori u krevetu.

Prebrzo završavanje bez odvajanja vremena za svog partnera može ostaviti drugu osobu nezadovoljnom, dok suviše spor tempo može postati monoton i izostati uzbuđenje.

Nema fizičke nežnosti pre ili posle

Ljubav i briga ne prestaju nakon seksa.

Nedostatak nežnosti ili brige pre i posle intimnog čina može ukazivati na emocionalnu distancu ili nedostatak poštovanja prema vašem partneru.

Foto: Shuterstock

 

 

Loša komunikacija

Dobar ljubavni odnos podrazumeva otvorenu i iskrenu komunikaciju.

Ako osoba ne postavlja pitanja o tome šta volite ili izbegava razgovor o intimnim temama, to može značiti da nije spremna da ulaže u svoju vezu.

Stidljivost

Iako je normalno osećati određeni stepen nervoze, stalna stidljivost u krevetu može biti prepreka za opuštanje i uživanje.

Važno je da se osećate prijatno i bezbedno sa svojim partnerom, a preterana stidljivost može ometati uživanje u trenutku.

Foto: Shuterstock

 

 

Nedostatak strasti

Strast je jedna od ključnih komponenti dobre seksualne veze. Ako neko pokazuje potpuni nedostatak strasti ili energije, verovatno nije u potpunosti angažovan u vezi, što može uticati na celokupno iskustvo.

Ignorisanje signala vašeg partnera

Ljubavnici koji ne obraćaju pažnju na suptilne znakove svog partnera, kao što su govor tela ili tihi predlozi, možda pokazuju nedostatak empatije ili jednostavno nedostatak interesovanja za stvarno povezivanje sa svojim partnerom.

O tome šta žene mrze u seksu smo, podsetimo, već pisali, kao i o tome koju grešku većina osoba pravi pre samog seksa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Džet set

Srbija