• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

14.08.2023

12:14

Zabranite Kejti da ima ljubimce! 7 ih uginulo na tragičan način, a sada ima novog (FOTO)

Profimedia

Ljubimci

Zabranite Kejti da ima ljubimce! 7 ih uginulo na tragičan način, a sada ima novog (FOTO)

Podeli vest

Ljudi su pokrenuli peticiju kako bi se Kejti Prajs zabranilo da drži životinje.

Već nekoliko meseci se skupljaju potpisi u peticiji protiv modela Kejti Prajs, kako bi joj se zabranilo držanje kućnih ljubimaca, s obzirom na to da je već njih sedmoro uginulo, sumnjivom smrću. 

Ona se nedavno, nakon što joj je uginuo još jedan pas, pohvalila novim štenetom, što je doprinelo besu javnosti:

- Štene je uginulo za 24 časa, a kupila ga je za svoje 13-godišnje dete, pre 3 nedelje.Poginuo je u nesreći, gde nije bilo svedoka. U poslednjih 5 godina, mnogo životinja je umrlo zbog nedostatka nege. Konji, psi, mačke, gušteri, ježevi. Ovo nije jedna porodična tragedija. To je uobičajena stvar u domu Kejti Prajs. Dva psa su pregažena. Štenci su pronađeni mrtvi, pošto su se udavili u zapuštenom bazenu. Konj je pregažen na autoputu. Životinje jednostavno nestaju u njenom domu. Njen pas čuvar provalio je u baštu njenih komšija i ubio njihove kokoške. Taj pas je obučen da napada ljude. Takođe je rastrgao mačku. Ona se šali na račun svoje prljave vile, ali nije šala da životinje umiru od njenog nedostatka brige. Moramo da zaustavimo ovo sada nema potrebe da više životinje umiru - piše između ostalog u peticiji.

Kejti se ne osvrće na ove prozivke, niti je imala komentar, već samo pokazuje koliko uživa sa novim ljubimcem.

Foto: Profimedia

Kejti Prajs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija