• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

31.01.2024

11:30

Pas ga je čudno posmatrao svaku noć kada ode na spavanje! Šokantno otkriće - udomio ga iz azila, pa saznao strašnu istinu

tiktok/kvizoteka2

Ljubimci

Pas ga je čudno posmatrao svaku noć kada ode na spavanje! Šokantno otkriće - udomio ga iz azila, pa saznao strašnu istinu

Podeli vest

Čovek je primetio da ga pas svaku noć gleda dok spava, a onda je shvatio tužnu istinu.

On je odlučio udomiti psa i smatrao je da je najbolji izbor spasiti jednog iz azila. U azilu je odabrao usamljenog zlatnog retrivera i čim ga je doveo kući znao je da je to bio pravi izbor.

Na početku je cela porodica volela psa, a udomljavanje je izgledalo kao odlična odluka, ali tada je čovek primetio nešto vrlo čudno kod psa.

Kao i većina vlasnika pasa, postavio je prepreku kako bi sprečio psa da uđe u spavaću sobu. Međutim, svaku noć kada bi vlasnik legao da spava, zlatni retriver ne bi legao već bi ostao ispred prepreke i posmatrao svog vlasnika sve vreme. Porodica je prvo pomislila da je to zato što je nov u porodici i da se jednostavno prilagođava. Nadali su se da će pas uskoro početi da spava i prestati da se tako čudno ponaša. 

Foto: Shuterstock

Ali, to se nije desilo. Pas je i dalje svaku noć nastavljao da gleda u u vlasnika kada ode na spavanje, pa je on postao veoma zabrnitu i odveo ga veterinaru. 

Pas je bio potpuno zdrav, vlasnik je bio vrlo zbunjen pa se vratio u azil i tu otkrio tužnu istinu o zlatnom retriveru koga je udomio. 

Osoblje azila za pse dalo mu je tako tužan odgovor da mu je bilo teško poverovati. Ispostavilo se da je psa prethodni vlasnik napustio, nije mogao da ga gleda u oči dok ga zauvek napušta pa je čekao da pas zaspi. Kada se pas probudio, bio je u azilu, iz tog razloga nije spavao, bojao se da će ga i novi vlasnik napustiti. 

Foto: Shuterstock

 

Nakon tog saznanja vlasnik je uklonio prepreku i dozvolio psu da spava u krevetu sa njim, nadajući se da će to smanjiti brige psa. Na kraju je uspeo osvojiti poverenje psa i on je počeo mirno spavati ponovo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija