• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2024

20:00

Pogledajte šta je sletelo na glavu voditeljke - Zamalo da je opsovala! Neočekivani gost je preplašio (VIDEO)

Shutterstock

Ljubimci

Pogledajte šta je sletelo na glavu voditeljke - Zamalo da je opsovala! Neočekivani gost je preplašio (VIDEO)

Podeli vest

Dok je voditeljka pripremala uključenje uživo, dogodio se trenutak koji je potpuno iznenadio.

Nedavno je novinarka televizije, Keli Majer, doživela neobičnu situaciju kada joj je golub sleteo na glavu neposredno pre javljanja uživo, što je izazvalo smeh kod mnogih gledalaca.

Tokom pripreme za prenos ispred Bele kuće, kamera je već bila uključena, a Keli je odlučila da zabeleži ovaj neobičan trenutak i podeli ga na svom X profilu.

Dok je izveštavala, golub je iznenada sleteo na njenu glavu. U prvom trenutku nije bila sigurna šta se dogodilo, ali je ubrzo shvatila.

- O moj Bože, sleteo je direktno na mene", rekla je u šoku, a potom se nasmejala i nastavila s poslom - rekla je.

Njena reakcija, posebno trenutak kada je zamalo opsovala pred kamerama, nasmejala je mnoge.

- Ljudi, znam da je danas bilo puno vesti, ali ptica mi je sletela na glavu neposredno pre nego što sam krenula uživo s javljanjem ispred Bele kuće. Taj golub baš se želeo uključiti u program. Naravno, sve je zabeležila i naša kamera. Uživajte - napisala je.

Korisnici društvenih mreža su je podsetili na jednu legendu koja kaže da će osoba kojoj golub sleti na glavu biti srećna. Zbog toga su joj neki predložili da kupi listić za igre na sreću. Takođe, mnogi su je pohvalili zbog smirenosti i koncentracije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija