• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2024

16:00

Ova mama mačka će vam ulepšati dan! Ugledala je svoje mače kako prvi put šeta - Njena reakcija je hit! (VIDEO)

Shutterstock

Ljubimci

Ova mama mačka će vam ulepšati dan! Ugledala je svoje mače kako prvi put šeta - Njena reakcija je hit! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan dirljiv snimak koji je osvojio srca mnogih prikazuje mačku kako ponosno posmatra prve korake svog mačeta.

Mačke su poznate po svojoj izuzetnoj brizi za potomstvo. Iako kućne mačke nisu suočene sa opasnostima u prirodi, one i dalje sa istom posvećenošću neguju svoje mačiće, često se obračunavajući sa puno većim neprijateljima poput mačora ili pasa kako bi zaštitile svoje mlade.

Jedan snimak koji je osvajao srca gledalaca prikazuje mačku koja je svedok prvih koraka svog mačeta. Na snimku, mačka je vidno oduševljena napretkom svog mladunca, što je mnoge nasmejalo i dirnulo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neko's Palace (@cattwist56)

 

Ponosna majka ohrabruje mače, skačući oko njega i koristeći svoje šapice kako bi ga podstakla da nastavi hodati. U jednom trenutku, čak ga nežno grli. Iako snimak prati muzika, koja prikriva zvukove, scena je očigledno ispunjena radosnim mjaukanjem.

- Majka mačka je suviše uzbuđena zbog prvih koraka njene bebe - stoji u opisu profila. 

Video je prikupio 845.000 sviđanja, a komentari su puni pohvala i emocija:

- Način na koji ga je zagrlila i poljubila glavicu me je totalno raznežio

- Kako možete da vidite ovo i da i dalje ne volite mačke? Bukvalno plačem od emocija dok ovo gledam

- Ona je toliko ponosna majka

- Mislim da je sada potpuno sigurna da je mače konačno sposobno da preživi samo

- Previše se obradovala i skoro povredila mače, shvatila je da mora malo da se sabere

 - Mame mačke su najhumanija bića na planeti - bili su samo od komentara. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija