• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.07.2023

23:30

Top 3 kratkih frizura za žene u 40-ima! Mladoliki i šik stil za tople dane (FOTO)

Reuters

Moda i lepota

Top 3 kratkih frizura za žene u 40-ima! Mladoliki i šik stil za tople dane (FOTO)

Podeli vest

Inspirišite se holivudskim divama i u tren oka postignite novi izgled koji se lako održava i stilizuje.

Ukoliko vam je bio potreban razlog da skratite vašu dugu kosu ili vam je pak nedostajalo malo inspiracije za stilizovanje kratke kose - ne brinite. U nastavku pogledajte kako elegantne holivudske glumice prate trendove i iskopirajte njihove frizure.

1. Asimetrični lob

Asimetrični lob je odličan izbor za žene u zrelijim godinama, objašnjava Đina Rivera, frizer slavnih, jer je savršen spoj klasičnog, ali i dalje modernog izgleda.

 

 

Kada je u pitanju stilizovanje, Rivera napominje da ova frizura stvara mogućnost da se uklone neki od oštećenih vrhova i tako doda više života kosi, a uz bočni razdeljak se stvara veći volumen na vrhu glave.

 

 

2. Stepenasti piksi 

Brojne ličnosti iz pop kulture, od princeze Dajane preko Vinone Rajder do Hale Beri učinile su piksi frizuru primamljivom.

- Kako starimo, naša kosa ima tendenciju da se proređuje i tamni, stoga su redovno šišanje, zabavna frizura i možda neki tretmani za svežu boju i sjaj, odličan recept za održavanje mladalačkog izgleda - kaže Ganima Abdulah, prenosi El.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Stepenasti piksi je jedan od najboljih načina da naglasite lice, naglašava frizer, a generalno govoreći, frizura koja dodaje volumen je veoma kratko sečena pozadi, malo duže oko ušiju, a najduže na vrhu.

3. Razbarušeni bob sa bočnim šiškama

Prema Galvau, jedna od univerzalno laskavih frizura za žene u 40-im je raščupani, talasasti bob sa šiškama.

- Oblik je obično više pravougaoni ili kvadratni, što donosi sofisticiraniji izgled uz minimalistički stil - objašnjava frizer i dodaje da ova frizura daje strukturu finijim, tanjim i prirodno ravnijim pramenovima.

 

 

Ove tri frizure koje nikada ne izlaze iz mode često biraju poznate ličnosti i žene koje žele da istaknu svoje oči, jagodice i celo lice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija