• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2023

17:10

Legendarna haljina Odri Hepbern vredi 235 000 funti! Glumica ju je nosila u kultnom filmu, a sada se prodaje na aukciji (FOTO)

Shutterstock

Moda i lepota

Legendarna haljina Odri Hepbern vredi 235 000 funti! Glumica ju je nosila u kultnom filmu, a sada se prodaje na aukciji (FOTO)

Podeli vest

Roze koktel-haljina koju je Odri Hepbern nosila u filmu "Doručak kod Tifanija", biće prodata za 235 000 funti na aukciji na Beverli Hilsu.

Haljina Odri Hepbern biće puštena u prodaju sledećeg meseca i verovatno biti prodata po basnoslovnoj ceni od 235 000 funti (oko 273 000 evra).

U septembru će se vintidž dizajnerska haljina pojaviti na aukciji "Julien Auction's Legends: Hollivood & Roialti sale". Aukcija će se održati na Beverli Hilsu u Kaliforniji tokom tri dana.

 

Jedinstvena svilena haljina je specijalno napravljena za hit film "Doručak kod Tifanija" iz 1961. i prekrivena je zlatnim resama. Haljina je bez rukava, dužine do kolena i ima odgovarajući ružičasti svileni kaiš i široki izrez.

U filmu, Holi Golajtli uparuje haljinu sa žarko ružičastom tijarom za večernji izlazak u Njujork sa bogatim neženjom Hozeom da Silvom Pereirom.

Ružičasta haljina koja je u svoje vreme bila veoma atraktivna, je očuvana, ali i izbledela. Haljinu je poslednji put prodala kuća "Christie" za 150.000 funti 2007. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija