• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2023

20:00

Ove komade odeće morate imati u svom ormanu! U njima ćete uvek izgledati elegantno

Shuterstock

Moda i lepota

Ove komade odeće morate imati u svom ormanu! U njima ćete uvek izgledati elegantno

Podeli vest

Uz nekoliko osnovnih komada odeće uvek možete izgldati elegantno i biti inspirisani da osmislite novu modnu kombinaciju.

Ovo su modni komadi koji će uvek doprineti vašoj eleganciji:

1. Crni sako

Sako će vam istaći struk i delovaćete vitkije. Sako se može nositi uz bilo koju kombinaciju, jer ide uz sve; od suknji do farmerki.

Što se tiče obuće, uz sako možete nositi i štikle, elegantne cipele, ali i patike.

Foto: Shuterstock

Crni sako

 

2. Bela košulja

Bela košulja je obavezna u ormanu svke žene. Nikada ne znate kada će vam zatrebati, a kombinuje se takođe uz sve. Kako ćete je nositi, zavisi od vašeg stila.

Tako je možete uvući u pantalone, farmerke ili suknju, nositi je raskopčanu sa nekom neutralnom majicom ispod nje ili je nositi u skroz poslovnom fazonu. Odnosno, zakopčanu skoro do kraja, sa podvijenim rukavima.

U bilo kojoj varijanti izgledaćete i moderno i elegantno.

Foto: Shuterstock

Bela košulja

 

 

3. Suknja "olovka" kroja

Ovakav tip suknje je vrlo elegantan, ali se može nositi i u ležernijem stilu. Možete je kombinovati uz klasičnu belu košulju i crni sako.

Može se nositi  tokom cele godin, a  ono što joj daje dodatni plus je dublji kroj, dužina do kolena (ili ispod). Najbitnije je da suknja ističe figuru i čini vas ženstvenom.

Foto: Shuterstock

Suknja olovka kroja

 

4. Crne pantalone

Bilo da su uske ili široke, crne pantalone su idealne za svaku priliku.

Elegantne su, ženstvene i super idu uz štikle.

Foto: Shuterstock

Crne pantalone

 

5. Kožna jakna

Kožna jakna je apsolutni hit i ne izlazi iz mode. Univerzalan je odevni predmet i slaže se uz bilo šta što obučete, a dodatno vam daje šik i elegantnu notu.

Nezaobilazna je u svakoj situaciji i svakako je treba imati u ormanu.

Foto: Shuterstock

kožna jakna

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija