• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

13.08.2023

10:10

Grudi "do pupka" i bradavice na izvol'te! Trudna Kortni Kardašijan prošetala bez brusa, u uskoj haljinici (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Grudi "do pupka" i bradavice na izvol'te! Trudna Kortni Kardašijan prošetala bez brusa, u uskoj haljinici (FOTO)

Podeli vest

Kortni Kardašijan je privukla pažnju javnosti, što zbog trudničkog stomaka, što zbog grudi koje su bile i te kako upečatljive.

Kortni Kardašijan (44) pre nekoliko meseci je objavila da je trudna sa Travisom Barkerom (47) Poznata Kardašijanka radosnu vest je svom suprugu saopštila tokom koncerta, dok je Blink-182, u kojem on i svira, nastupao na bini. Kortni je tada ispred bine razvila transparent na kojem je pisalo: 

- Travis, trudna sam!

Ona se nedavno prošetala Malibuom u uskoj crvenoj haljini, gde je pokazala svoje obline, trudnički stomak, ali i bujne grudi. 

Kortni se odlučila da brushalter ostavi kod kuće, što je ipak privuklo pažnju javnosti.

Kako vam izgleda:

Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan

Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksijevi šahovski potezi! Prvo mala rokada, a sad menja topa za lovca
Fudbal

Piksijevi šahovski potezi! Prvo mala rokada, a sad menja topa za lovca

Osnovne probleme u igri srpske reprezentacije nije teško detektovati! Čak osam primljenih golova u grupnoj fazi Svetskog prenstva u Kataru bili su za čistog keca odbrani! Samo jedan postignut gol i to na isteku 180. odnosno 190 i nekog minuta igre, kad se sabere i nadokanada vremena, jasno ukazuju da je na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj problem – napad.

24.06.2024

13:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija