• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.08.2023

18:00

Kako da kupite farmerke bez probanja? Ruke mere kao metar

Shuterstock

Moda i lepota

Kako da kupite farmerke bez probanja? Ruke mere kao metar

Podeli vest

Držite ivice nogavica i raširite ruke. Ako je sredina farmerki na sredini brade, onda ste izabrali pravu dužinu.

Farmerice ne izlaze iz mode, lako se kombinuju uz ostalu odeću, a ako još i dobro stoje, s jednim novim parom bićete mirne za jesenje dane. Problem nastaje kad se krene u kupovinu.

Teško je izabrati savršen model, a sve bi trebalo da se proba. Ako nemate vremena, bićete u velikom problemu, ali modne blogerke imaju odlične trikove za kupovinu farmerica bez ulaska u kabinu i čekanja redova.

Izaberite veličinu

Da biste izabrali pravu veličinu, držite svoje farmerke na krajevima struka i pokušajte da ih obmotate oko vrata na nivou dugmeta. Ako se krajevi lako dodiruju, to je vaša veličina.

Odredite širinu

Da biste to uradili, savijte ruku u laktu i napravite pesnicu na istoj ruci. Zakopčajte farmerke i u predelu struka stavite lakat i pesnicu. To će odrediti širinu.

Foto: pexels.com

Kupovina bez ulaska u kabinu i čekanja redova

Ovaj trik važi samo za one koji nose farmerke sa standardnim strukom. Ako su farmerke sa visokim strukom, vaša ruka trebalo bi da bude ispod ruba pojasa.

Proverite dužinu

Da biste proverili da li su farmerke dovoljno dugačke, držite ivice nogavica i raširite ruke. Ako je sredina farmerki na sredini brade, onda ste izabrali pravu dužinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija