• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.09.2023

13:00

5 navika žena s urednim ormarima! Jedno kupe, drugo daruju

pexels.com

Moda i lepota

5 navika žena s urednim ormarima! Jedno kupe, drugo daruju

Podeli vest

Vraćajte stvari na svoje mesto i organizujete ih po bojama i veličini. Ne gomilajte stvari, već stare poklanjajte...

Ima onih koji se dobro snalaze u neurednom okruženju, ali za žene, koje obično pate od "šta da obučem" boljke, nikako nije dobro da dozvole nered u ormaru.

Ovo je pet navika žena koje svoje ormare tretiraju s poštovanjem, jer u njemu čuvaju neke od najvrednijih stvari, a sigurno će vam koristiti kada za koji dan budete pravili smenu letnje jesenjom garderobom.

Jedan za jedan

Žene koje sve u ormaru drže pod konac, kad god kupe nešto novo, jednu staru stvar izbace ili poklone. Računica je jednostavna: za svaki novi komad garderobe, organizovane žene reše se jednog starog, koji ne nose. Isto važi i za tašne, cipele i modne dodatke.

Prečešljavanje

Prečišćavaju svoj ormar za svako godišnje doba ili češće. Jednom mesečno dobro analizirajte šta unutra imate i ono što više ne nosite ili vam se ne sviđa ne žalite.

Foto: pexels.com

Jednom mesečno dobro analizirajte šta imate unutar ormana

Boje i dužina

Pametne žene organizuju ormar po bojama ili dužini garderobe, ali ako imate praktičniji metod, slobodno ga isprobajte.

Svaki centimetar

One umeju da iskoriste svaki centimetar prostora i znaju u bilo koje doba gde im se šta nalazi. Zato, ako ste spremni za generalku, ispraznite ceo ormar i pametno pakujte.

Mesto

Još jedna važna osobina odlikuje ove žene: Uvek vraćaju stvari na svoje mesto. Jedino ih tako nećete stalno tražiti, što je posebno loše ako ste u žurbi, piše "El".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija