• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2023

13:15

Skinula se, pa pokazala čime raspolaže! Zendaja proslavila rođendan u dijamantskom brushalteru (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Skinula se, pa pokazala čime raspolaže! Zendaja proslavila rođendan u dijamantskom brushalteru (FOTO)

Podeli vest

Mlada glumačka zvezda, Zendaja, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj nosi minijaturni brushalter sa dijamantima.

Zendaja je ovom zanimljivom objavom proslavila 27. rođendan. Obradovala je brojne fanove (na Instagramu ih ima 184 miliona).

Na fotografiji nosi minijaturni brushalter koji je skroz prekriven dijamantima. Uz njega nosi roze-ljubičastu nabranu suknju i ženstveni boler - košulju nabranih rukava brenda Kolina Strada. Uz fotografiju na kojoj je u hrabroj modnoj kombinaciji Zendaja je samo stavila simbol svog horoskopskog znaka - Device.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Zendajin dečko Tom Holand je lajkovao fotografiju, uz kratak komentar, "Prvi".

Holand je na svom Instagram profilu objavio više fotografija svoje devojke, koju je upoznao još 2017, na snimanju filma "Spider-Man: Povratak kući".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Zendaja je na društvenim mrežama podelila i fotografiju iz detinjstva.

- Svake godine podsećam se kako je dragocen ovaj život i zahvalna sam svima vama koji mi pomažete da ga ispunim sa toliko ljubavi - napisala je glumica na Instagramu.

 - Vaše tople reči i stalna podrška znače mi sve. Hvala vam puno i nazdravimo za 27 - dodala je Zendaja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija