• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2023

12:00

Pevačica zablistala na dodeli MTV nagrada! U haljini golih leđa otkrila je i deo zadnjice (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Pevačica zablistala na dodeli MTV nagrada! U haljini golih leđa otkrila je i deo zadnjice (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Neli Furtado vratila se na velika vrata na muzičku scenu posle duže pauze zablistavši na dodeli MTV nagrada u izazovnoj haljini.

Na 40. dodeli MTV nagrada Neli Furtado je nosila atraktivnu haljinu koja otkriva leđa, ali i deo zadnjice, Potpuno zatvorena na prednjem delu, haljina pozadi i sa strane ima ogroman izrez koji otkriva čitava leđa i deo zadnjice.

Vlasnica čuvenog hita "I am like a bird" je pokazala besprekornu figuru, kao i to da se dobro oseća u svojoj koži.

 

Ona je, naime, ostavila težak period iza sebe. Svojevremeno je preživela nervni slom zbog toga što nije znala da se nosi sa slavom koju je stekla preko noći. Posvetila se porodičnom životu i na neko vreme karijeru stavila po strani, o čemu je otvoreno pričala u javnosti.

 - Bila sam na turneji na kojoj je bila i moja ćerkica. Bila sam i majka i pevačica, bila sam strašno iscrpljena. Jedne noći stala sam na binu i shvatila pod kakvim sam stresom. Plakala sam za vreme prve dve pesme i tada sam odlučila da ću se odmoriti od muzike, otišla sam kući. Shvatila sam da samo želim da budem kod kuće s porodicom - ispričala je pevačica o tom periodu. 

Na dodeli MTV nagrada bila je jedna od prezenterki. Retko ko je skidao pogled sa nje i sa njene provokativne i veoma ženstvene haljine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija