• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2023

23:20

Mali modni vodič! Uz ove trikove izgledaćete dobro baš svaki dan!

Shuterstock

Moda i lepota

Mali modni vodič! Uz ove trikove izgledaćete dobro baš svaki dan!

Podeli vest

Uz male modne trikove koji ne zahtevaju previše novca, izgledaćete dobro i steći ćete divljenje okoline.

Na neke detalje treba obratiti pažnju kada osmišljavate dnevni izgled, piše Bright Side.

Ovo su detalji i modni komadi koje će sigurno učiniti da izgledate dobro i samouvereno:

Biseri

Biseri su prelep modni dodatak koji ima jedan nedostatak - elegantna biserna ogrlica retko izgleda moderno. Ipak, ima dobrih vesti za sve one koji se dive biserima. Dizajneri nastavljaju da stvaraju sve zanimljivije i modernije opcije.

Danas su stvari poput retro-bisera u neidealnim oblicima ili baroknih bisera ponovo u modi. Ovi modni dodaci izgledaju moderno. Ako želite da eksperimentišete sa njima, počnite sa minđušama.

Foto: Shuterstock

 

 

Sat


Sat je jedan od najkorisnijih modnih dodataka. Satovi naglašavaju tanak ženski zglob. Prema rečima stručnjaka Harpers Bazara, danas su u modi aksesoari sa providnim kućištem, gde je mehanizam vidljiv, kao i satovi sa dugačkom trakom koja se može nekoliko puta omotati oko zgloba i satovi u muškom stilu.

Ako tražite sat za svakodnevnu upotrebu i želite da se uklopi u vašu osnovnu garderobu, odlučite se za sat sa minimalnim brojem detalja i kaišem u neutralnoj boji.

Satovi-narukvice složenog dizajna mogu biti dobar dodatak večernjem izgledu i savršeni su za neke večernje događaje

Foto: Shuterstock

 

 

Svileni šal


Nije lako nositi svileni šal i izgledati mladalački. Dobra vest je da ovaj dodatak skreće pažnju na određene delove tela.

Kako Vogue kaže, danas je moderno koristiti šal kao kaiš, ukras za kosu ili kao narukvicu za zglob ili gležanj. Ako više volite da vežete šal oko vrata, izaberite boju koja će poboljšati ton kože lica i naglasiti nijansu očiju i kose.

Foto: Shuterstock

 

 

Animal print

Kako navodi Vogue, animal print je česta pojava u modnim kolekcijama i ove godine je izuzetno popularan. Ovaj dezen se nalazi na kaputima, jaknama, suknjama, haljinama... Ovaj dezen može stvoriti hrabar i razigran izgled ili sve pokvariti.

Vrlo često se može stvoriti elegantan i harmoničan izgled ako u kombinaciji postoji samo jedan modni komad sa životinjskim uzorkom.

Takođe, imajte na umu da je sama šara prilično izazovna, što znači da ne treba pokušavati da dodatno istaknete svoju figuru izuzetno uskim krojem, providnim umecima ili mini suknjom. U suprotnom, možda ćete izgledati vulgarno umesto prelepo.

Foto: Shuterstock

 

 

Kape i šeširi

Stručnjaci za Vogue naglašavaju da su šeširi sa širokim obodom, panama šeširi, turbani i beretke sada u trendu.. Nemojte se bojati da isprobate različite vrste kapa i šešira kako biste saznali koja vam najbolje pristaje.

Važno je zapamtiti da šešir treba da odgovara čitavoj modnoj kombinaciji, kao i obliku vašeg lica. Na primer, šešir širokog oboda ne izgleda dobro na ženama sa trouglastim licem pošto vizuelno širi lice.

Foto: Shuterstock

 

 

Muški stil odevanja


Neponovljiva Koko Šanel dokazala je svetu mode da muška odeća može da bude prikladna za garderobu svake žene.

Na prvi pogled može izgledati da će ova košulja ili blejzer sakriti vašu figuru, ali u stvarnosti može prilično efikasno povećati privlačnost žene.

Iskombinujte mušku odeću sa ženstvenim detaljima. Svetla šminka, blistavi dodaci i torbe i cipele sa visokom potpeticom savršeno se uklapaju u ovaj izgled.

Foto: Shuterstock

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija