• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

18:00

Salma Hajek otkrila čemu duguje savršen izgled: Tajna je u meditaciji (FOTO)

Reuters

Moda i lepota

Salma Hajek otkrila čemu duguje savršen izgled: Tajna je u meditaciji (FOTO)

Podeli vest

Salma Hajek (57) progovorila je o svom izgledu i otkrila tajnu svoje linije i kako je održava.

Slavna glumica Salma Hajek ovog leta je na svom Instagram profilu oduševila milione svojih pratilaca podelivši fotografije na kojima pozira u bikiniju pokazujući svoje bujne obline.

Glumica je posebnu pažnju privukla tankim strukom i izvajanom figurom.

Nedavno je otkrila tajnu svog izgleda rekavši da je tajna - u meditaciji.

 - Stvarno verujem u to, ljudi kažu da je to zbog vežbanja, ali ja mislim da je to zbog meditacije. Morate da pronađete svoj put, a za mene je vežbanje teško. Zaista, jako je teško imati disciplinu za vežbanje, ali meditacija je šetnja parkom, to je moj način - rekla je Salma za "Entertainment Tonight".

 

 

Glumica priznaje da svakodnevno meditira i da uživa da bude sama, makar na kratko.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Njen izgled nedavno je bio tema svetskih medija, nakon što su pojedini obožavaoci zaključili da je bila podvrgnuta estetskim operacijama i zahvatima. Ali ona je to odlučno demantovala.

Priznala je samo da koristi radio-frekventne i mikrofrekventne mašine koje joj pomažu da zategne kožu i spreči pojavu bora.

 - Mislila sam da kada budem starija neću raditi, ali radim. Mislila sam da bi starenje moglo značiti da više nisam zaljubljena, ali jesam - rekla je glumica za "Glamour".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija