• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.11.2023

14:10

Glava Pokahontas, telo Afrodite! Izabrana nova miss univerzuma - Šinis je najlepša žena planete (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Glava Pokahontas, telo Afrodite! Izabrana nova miss univerzuma - Šinis je najlepša žena planete (FOTO)

Podeli vest

U subotu uveče, 18. novembra, u San Salvadoru održano je takmičenje za Mis univerzuma 2023. godine, a pobedu je odnela prelepa Šinis Palasios iz Nikaragve.

Na ovom prestišnom izboru učestvovalo je 84 zemlje, a kao prva pratilja završila je Tajlanđanka Antonija Porsild, dok je mesto druge pratilje pripalo Moraji Vilson iz Australije. Miss Kolumbije Kamila Avela i mis Portorika Karla Gilfu zaokružile su prvu petorku.

Foto: profimedia

 

U poslednjoj rundi takmičarkama je postavljeno pitanje u čijem bi životu provele jedan dan, a Šinis je odabrala britansku filozofkinju i feministkinju iz 18. veka Meri Volstenkraft, rekavši da je pomerila granice i dala priliku brojnim ženama.

- Danas za žene ne postoje ograničenja - prokomentarisala je.

Šinis ima 23 godine, a studirala je masovne komunikacije na Srednjeameričkom univerzitetu u Managvi. Ona je bila i članica univerzitetskog odbojkaškog tima, ali je već godinama posvećena karijeri modela.

Foto: profimedia

 

Ovo nije njen prvi izbor za miss, mlada lepotica pobedila je na izboru za Miss Teen Nikaragve 2016. i Miss sveta Nikaragve 2020. godine. Takođe, ona se plasirala u 40 najlepših na izboru za Miss sveta 2021. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija