• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.12.2023

21:00

Senzualne i pune usne kao Brižit Bardo! Francuskinje otkrivaju trikove, kako da ih uvećate prirodnim putem

pexels.com

Moda i lepota

Senzualne i pune usne kao Brižit Bardo! Francuskinje otkrivaju trikove, kako da ih uvećate prirodnim putem

Podeli vest

Kada čujemo “fancuske usne” prvo se setimo Brižit Bardo, fatalne lepotice. Pa nije čudo što devojke širom sveta i dalje žele njene usne.

Muškarci su je smatrali izuzetno zavodljivom i privlačnom, a danas su njene ili "francuske usne" ponovo na vrhuncu slave. Ne očajavajte ako vas majka priroda nije obdarila punim usnama, pokupili smo trikove od Francuskinja kako da vizuelno učinite usne punijim i većim.

Francuskinje veoma cene svoje vreme uživaju u životu i cene svaki trenutak. A uzimajuću u obzir današnji tempo života, trošiti mnogo vremena na odabir prave odeće ili šminkanje je preveliki luksuz. Pa kako Francuskinjama polazi za rukom da budu tako negovane, sofisticirane i ženstvene i da budu tako opuštene?

Foto: pexels.com

 

Korak 1: Nega

Obavezno hranite i vlažite usne noću. Kako stare, gube dragoceni kolagen i obrisi postaju zamućeni. Birajte hranljive ruževe ili balzame za usne sa kolagenom i hidratantnim sastojcima. Oni su posebno usmereni na vraćanje prirodnog volumena usana. I to ne rade pomoću mentola, već uz pomoć posebnih kompleksa, kao što su peptidni kompleksi, koji poboljšavaju cirkulaciju krvi, dajući blagi prirodni volumen i vraćajući jasnu konturu usana.

Foto: Shutterstock

 

Korak 2: Šminka

Šminkanje kako to rade Francuskinje vrlo je jednostavno. Najsvetlija tačka se nalazi u centru usana, blizu sluzokože. Prema ivicama nijansa treba da izbledi ili da bude manje intenzivna. Preporučujemo da izaberete mat završne slojeve, ali one koje se mogu senčiti.

Tečni mat ruževi mogu se koristiti samo ako su kvalitetni i postepeno se nanose. Kada nanosite proizvod na usne, pokušajte da date veću pokrivenost u blizini sluzokože, a ivice ruža povucite prema ivicama, pokušavajući da napravite glatki gradijent. Nanesite proizvod vrhovima prstiju pokretima tapkanja, ne zaboravite da stavite glavnu boju u centar usana. Zapamtite, ne treba da imate jasan obris samo lagani veo, čak i ako ste izabrali fatalni crveni karmin.

A sledeći video prikazuje odlične vežbe za povećanje volumena usana:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija