• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.01.2024

13:00

Više detalja u istoj boji! Mirroring je novi trend u oblačenju (FOTO)

Shuterstock

Moda i lepota

Više detalja u istoj boji! Mirroring je novi trend u oblačenju (FOTO)

Podeli vest

Jedan od novih trendova mada više stilski trik bazira se na korišćenu jedne boje na više detalja u okviru celokupnog autfita u nekoj zagasitoj ili neutralnoj boji.

Dakle nešto kao manje je više ali ovog puta u boji. Zove se "mirroring" kao asocijacija na ogledalo koje duplira sliku vizuelno odnosno odraz u ogledalu.

Koristeći detalje u istoj boji postižete sklad, a ujedno ostavljate prostor da se poigrate stilovima. Nekada se ovo pravilo odnosilo na uparivanje tašne i cipela, a danas se odnosi na sve detalj koje nosite usklađeno sa novim modnim trendovima. Da li ćete upariti kapu, čarape i tašnu ili džemper prebačen preko ramena uz kaiš i patike nije bitno.

Od teget do lila

Ništa jednostavnije, a tako šik. Amanda Holden dovodi minimalističke kombinacije do savršenstva. Naravno ovde je uz "mirroring" trik bitna i proporcija svakog komada a smelost da okrene igru i teže komade poput kaputa i cipela izabere u svetloj boji koju vezujemo za toplo vreme, a osnovni autfit u tamnoj čine ceo izgled posebnim.

Foto: profimedia

 

Bordo je uvek in

Možda je crvena top trend ali je vaš tajni adut bordo. Sa ovom bojom nema greške, dovoljna je da oboji ceo autfit, ide uz sve, stoji svima, a od dnevne kombinacije napraviće modnu.

 

 

Braon kao zima

Braon je opet aktuelna ove zime. Odlično izgleda uz kamel i bež nijanse, a ako ste već nabavili neki komad u aktuelnoj Pantone boji breskve ponesite je uz braon.

Bitno je da se poigrate jednom bojom na više mesta i time postignete dinamičan atraktivan i oku prijatan izgled.

Foto: profimedia

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija