• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.02.2024

13:15

Ceo svet priča o licu Šeron Stoun! Zvezdu "Niskih strasti" je ostavio dečko jer nije htela botoks - ovako ona sada izgleda (FOTO)

EPA Images

Moda i lepota

Ceo svet priča o licu Šeron Stoun! Zvezdu "Niskih strasti" je ostavio dečko jer nije htela botoks - ovako ona sada izgleda (FOTO)

Podeli vest

Poznata glumica Šeron Stoun (65) pojavila se na filmskom festivalu u Nemačkoj i pokazala svoje prirodno lice bez botoksa.

Holivudska zvezda koja se smatra ikonom lepote na svetskoj sceni, ostaje verna prirodnom izgledu uprkos ogromnim pritiscima da se izgleda što mlađe.

Bore na licu jesu trend koji prati Šeron Stoun već godinama unazad. 

Foto: Foto: EPA Images

 

Šeron je rekla "ne" i fejsliftingu i ta odluka je na snazi duže vreme. U doba "večne mladosti" podseća nas da je prirodno starenje sasvim u redu iako bi mnogi da nametnu drugačiji stav.

Čuvena glumica predstavila se na festivalu u maksimalno originalnoj mantil haljini jer ona i na polju mode predano gradi svoj pečat.

Foto: Foto: EPA Images

 

- Bilo je perioda na vrhuncu slave kada sam koristila botoks, filere i slično, a onda sam doživela moždani udar i devet dana krvarenja u mozgu. Posle toga sam morala da primim 300 injekcija botoksa i filera da mi se jedna strana lica ponovo podigne - ispričala je ranije glumica koja je nakon toga promenila stav o kozmetičkim procedurama koje su svakako stvar izbora, koje treba da prati preporuka stručnjaka.

Glumica koja je nedavno prokomenarisala svoje bogatstvo, pričala je o botoksu kada je pre nekoliko godina otkrila da ju je mlađi muškarac ostavio jer nije želela da se podvrgne toj estetskoj korekciji. 

- Verovatno bi bilo dobro i za moj ego i za tvoj ego - rekla mu je, pa kasnije ispričala:

- Sreli smo još jednom nakon toga, ali nije bio zainteresovan da nastavimo da se viđamo. Ako neko ne vidi dalje od toga, onda slobodno može i da ode.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija