• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2024

18:30

Radi kosa raste iz čela! Deca su od nje vrišteći bežala, zbog neobičnog izgleda trpi stravične uvrede (VIDEO)

Printscreen tiktok

Moda i lepota

Radi kosa raste iz čela! Deca su od nje vrišteći bežala, zbog neobičnog izgleda trpi stravične uvrede (VIDEO)

Podeli vest

Devojci koja živi u Norveškoj i trudi se da gradi karijeru modela, Radi Prelević, mnogi upućuju negativne komentare, zbog kose koja joj raste iz čela.

 

 

Rada Prelević je Srpkinja koja živi u Norveškoj, ima 18 godina i trenutno je posvećena izgradnji svoje modeling karijere.

Međutim, ona se ističe jednim vrlo zanimljivim detaljem - pramenom kose na čelu.

Iako su joj često savetovali da bi bilo najbolje da ga nekako ukloni, Rada ponosno nosi svoj pramen i navodi u svojim snimcima na mrežama da je to nešto što je čini posebnom i drugačijom:

- Stalno sam se susretala sa čudnim pogledima, a neka deca bi izbegavala svaki vid komunikacije sa mnom. Sećam se da su se jednom devojčice iz mog razreda igrale i kada sam im prišla da ih pitam i ja da se igram, pobegle su od mene vrišteći. Bukvalno su pobegle. Moja majka je bila slomljena gledajući kako njeno dete svi izbegavaju. Pozvala je školu i profesore i već sledeći dan nije bilo problema - rekla je ona u jednom snimku.

 

@rada.viic Svarer @Джеми Бизерска let’s start spreading positivity!! 🥹 #bekind #fyp #foryoupage #viral ♬ original sound - Rada.viic

 

Rada je veliku podršku imala od njenog brata blizanca, a kada je naučila jezik i stekla prijatelje počela je da se oseća vrlo prihvaćeno.

- Primećujem da u komentarima vlada više negativnih komentara od pozitivnih, što se tiče mog pramena. Smatram da sam lepa na svoj način i to poručujem i drugima. Ako imate nešto što drugi nemaju, niste ružni i čudni, to samo znači da je to nešto vrlo posebno i jedinstveno i treba ga negovati - poručuje ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija