• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.03.2024

20:30

Seksepil i romantika u duhu proleća! Haljine koje će dominirati ove sezone (FOTO)

Shuterstock

Moda i lepota

Seksepil i romantika u duhu proleća! Haljine koje će dominirati ove sezone (FOTO)

Podeli vest

Proleće i leto uvek povezujemo sa haljinama koje nestrpljivo iščekuju da prođe zima. Mi vam donosimo trendi prolećne haljine koje će obeležiti ovu sezonu.

Ove godine su u trendu cvetni printovi, intezivno roze, nebesko plave i zelene nijanse. Birajte haljine opuštenog kroja, kao i asimetrične i prozračne. 

Mini haljine

Siluete iz 60-ih ponovo su u modi postale su deo mnogih kolekcija na Nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu. Glavne karakteristike: otvorena ramena, kratka dužina i uklopljena silueta, koje odevnim kombinacijama daju ženstvenost, romantiku, suzdržanost i istovremeno seksualnost. Prošle godine su sve devojke promenile maksi haljine u mini, na šta je uticala Kendal Džener, koja se pojavila u odeći nalik nekada kultnom stajlingu Keri Bredšo, junakinje serije "Seks i grad".

Foto: Shuterstock

 

Prozračne haljine

Danas nećete nikoga iznenaditi takvom odećom: ulični stil obiluje "golim" haljinama, koje su nekada bile rezervisane samo za gala događaje i crveni tepih. Danas, glavne svetske modne ikone Hejli Biber, Kajli Džener, Bela Hadid, Irina Šejk, Emili Ratajkovski nose transparentne haljine u svim prilikama. Ovog proleća možete da ih nosite i uz patike, baletanke, gležnjače…

Foto: Shuterstock

 

Pripijene haljine

Najnoviji trendovi ne promovišu samo luksuz, već i seksepil, pa su pripijeni krojevi i uske haljine ponovo u trendu. Možete isprobati i modele mini dužine i dugačke varijacije.

Foto: Shuterstock

 

Cvetne haljine

Cvetni print se može bezbedno nazvati glavnim u svakoj prolećno-letnjoj sezoni. Međutim, svake godine se trend menja: jednom modni brendovi biraju da haljine ukrašavaju velikim ružama, božurima ili ljiljanima, a jednom sitnim listićima i pupoljcima. U 2024. obe opcije su u trendu, ali preporučujemo da kroj birate na osnovu proporcija figure. Ako želite da izgledate vitko i prikrijete problematične delove, onda birajte haljine sa sitnim uzorkom.

Foto: Shuterstock

 

Košulje haljine

U novoj sezoni brendovi vraćaju haljini košulji nekadašnji sjaj, i to sa dobrim razlogom. Trendovi za 2024. preferiraju košulje haljine asimetričnog kroja, plisir haljine, duge rukave, čipkaste kaiševe, grube kragne… Snežno bela boja je u trendu – isprobajte je i približite leto.

Foto: Shuterstock

 

Haljine na tanke bretele

Još jedan sezonski trend koji nikada neće izaći iz mode su haljine na tanke bretele. I modi su i kratke i duge haljine sa tankim bretelama.

Foto: Shuterstock

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija