• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2024

23:20

Nakit govori o vašem karakteru! Saznajte šta znači ako nosite ogrlicu sa ugraviranim slovima

Shuterstock

Moda i lepota

Nakit govori o vašem karakteru! Saznajte šta znači ako nosite ogrlicu sa ugraviranim slovima

Podeli vest

Da li ste znali da vrsta i količina nakita koji nosite može da otkrije mnogo o vama? Neki kažu da je nakit jezik za sebe, a na vama ostaje da ga protumačite.

Personalizovan nakit

Žena koja nosi unikatni nakit, napravljen samo za nju, ne boji se da izrazi svoja najdublja osećanja. Nakit joj je najlepši kompliment, jer se onda oseća specijalno. Sentimentalna je i ceni prijatelje i porodicu jer su joj najvažniji u životu.

Neupadljiv nakit

Ona ne voli klasiku samu po sebi, ali voli slatke male minđuše i ogrlice sa medaljonima. Ovakve žene su samouverene, stalno u pokretu i ne obraćaju pažnju na svoj izgled.

Moderan nakit

Ona je u trendu i njen nakit uglavnom ima kratak rok trajanja. Uvek je u akciji i ne voli da se vezuje za predmete, pa nažalost, čak ni za ljude. S druge strane, sa njom vam nikada neće biti dosadno.

Foto: Shuterstock

 

 

Luksuzan nakit

Ona voli skup nakit i ima poseban odnos prema onom koji je nasledila. A ako godinama mašta o komadu koji će nositi u svečanim prilikama i štedi za njega, reč je o strpljivoj ženi koja ceni male stvari u životu.

Nakit sa ugraviranim porukama

Takva žena inspiraciju traži svuda oko sebe, ali je željna podrške i potpore. Nakit sa porukama joj služi da bi je fokusirao na bitne stvari u životu. On nije samo podsetnik, već i motivacija.

Vintidž nakit

Ona je sentimentalna i romantična i baš zato joj starinski nakit pristaje. Naklonjena je umetnosti. Lepotu traži u malim stvarima.

Stejtment nakit

Žene s upadljivim i glomaznim nakitom su hrabre, svojeglave i vole da su u centru pažnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija