• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2024

15:06

Kraljica dekoltea usijala Kan! Izdanje čuvene glumice ostavlja bez daha, svi gledali u jedno (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Kraljica dekoltea usijala Kan! Izdanje čuvene glumice ostavlja bez daha, svi gledali u jedno (FOTO)

Podeli vest

Glumica Bela Torn se sinoć pojavila na Kanskom filmskom festivalu i oduševila sve prisutne glamuroznim izdanjem.

Sinoć je crvenim tepihom Filmskog festivala u Kanu prošetala Bela Torn pre projekcije filma "Motel Destino".

Glumica je izgledala je glamurozno u haljini koja je otkrivala njena ramena. Glavni detalj klasične crne haljine bio je veliki okovratnik koji je naglašavao Belin dekolte. Dodatno ga je istakla srebrnom ogrlicom sa crvenim dijamantom. Tako je zasenila manekenku Belu Hadid, koja je ovih dana privlačila pažnju svojim atraktivnim izdanjima u Kanu, a čini se da imenjakinje itekako znaju kako da privuku sve poglede na sebe.

Glumica je za ovu priliku skupila kosu u visoku punđu i nosila je nekoliko minđuša u oba uva.

Glumica je došla na crveni tepih bez verenika Marka Emsa. Ranije ove nedelje sa njim se pojavila na večeri filma "Once Upon A Time".

Par se upoznao 2022. na rođendanskoj zabavi Kare Delevinj na plaži na Ibici. Godinu dana kasnije je zaprosio. Mark je inače biznismen i vlasnik poznatog njujorškog noćnog kluba.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20