• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2024

14:40

Prirodno povećajte usne! Jedan sastojak iz kuhinje će im dati volumen kao da ste ih "radile"!

Shutterstock

Moda i lepota

Prirodno povećajte usne! Jedan sastojak iz kuhinje će im dati volumen kao da ste ih "radile"!

Podeli vest

Sočne i pune usne san su svake žene, ali retko ko ih prirodno po rođenju ima. Sada postoji rešenje koje vam može pomoći da ih sami povećate na par sati bez da idete kod hirurga.

Pune usne su san većine žena. Prave su srećnice one koje mogu naneti ruž i biti gotove sa šminkanjem. Često koristimo tamniju olovku, popunjavamo uglove usana i radimo piling kako bismo postigle puniji izgled.

Danas su dostupni različiti hirurški tretmani koji na određeno vreme rešavaju ovaj problem, ali ako niste ljubitelj igle i želite izbeći filere postoji rešenje. Zašto ne biste povećale usne na par sati i dodatno ulepšale svoje lice za sastanak ili večernji izlazak?

Verovali ili ne, potreban vam je samo sastojak iz kuhinje.

Foto: Shutterstock

 

Kako povećati usne cimetom?

Većina nas je čula za ovaj začin koji je poznat u kuhinjama širom sveta. Cimet blagotvorno deluje na naš organizam i odličan je dodatak kolačima. Predstavlja najpovoljnije rešenje za trenutno povećanje usana. 

Jedna kesica cimeta bit će dovoljna za pripremu smese za povećanje usana.

Cimet iritira kožu usana prodirući u sitne pore. Blago peckanje je znak da počinje delovati.

Budući da iritira, ne možete ga držati duže od pet minuta na usnama. Nakon korištenja, usne isperite vodom i nanesite nešto za hidrataciju, a zatim ruž.

Efekt povećanih usana traje par sati, što je sasvim dovoljno, te ova metoda vam može poslužiti za večernji izlazak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija