• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2024

13:00

"Sram ga bilo!" Tim Barton nikad gore ponizio Moniku i navukao bes javnosti, ovaj detalj je otkrio sve (VIDEO)

EPAimages

Moda i lepota

"Sram ga bilo!" Tim Barton nikad gore ponizio Moniku i navukao bes javnosti, ovaj detalj je otkrio sve (VIDEO)

Podeli vest

Snimak Monike Beluči i Tima Bartona podigao je buru na društvenim mrežama, zbog ovog detalja reditelj na udaru nikad žešćih kritika.

Monika Beluči i Tim Barton promovišu u Parizu njegov novi film "Beetlejuicea" koji je zapravo nastavak njegovog istoimenog ostvarenja iz 1988. godine. Borave u čuvenom hotelu Ritz gde je nastao zanimljiv snimak sa njima u glavnoj ulozi. Jedan detalj je mnogima zasmetao.

Snimak koji je usijao mreže

Glumica Monika Beluči pojavila se u odevena u omiljenoj crnoj boji, kao i njen partner koji takav modni manir poput nje ima godinama. Sve vreme je držao ruku na njenim leđima kao neki vid podrške, ali se mnogi pitaju zašto ruku nije stavio na torbe koje je ona sama nosila.

 

 

 

 

- Zašto on ne nosi torbe?

 - Umesto da joj pomogne da nosi torbu, odlučio je da je drži oko struka. Evo pravog džentlmena!

- Maniri i klasa ne mogu da se kupe novcem. samo su neki od komentara. 

Monika koju mnogi hvale nakon ovog snimka imala je i ranije slične situacije poput one na aerodromu u Grčkoj kada je takođe sama nosila svoje torbe. U manjini su oni koji ovaj put ističu rediteljski rad Bartona pa poručuju da je on pravi umetnik dok je Beuči "loša glumica" (iako se ne slažu svi sa tim). Barton nije prvi put na meti kritika zbog nedžentlmenskog stava prema glumici, nekima je pre upalo u oči da joj je "naredio" kako da pozira na crvenom tepihu.

Beluči je više puta ostavila utisak u javnosti da joj jednostavno ne treba pomoć i da može sve sama. Ima i onih koji smatraju da bi isticanje toga da "žena ne može sama da nosi svoje stvari" imalo negativno značenje, iako mnogi poručuju da se radi o pitanju (ne)džentlmenstva a ne o tome da li žena samostalna ili ne.

Veza od početka na udaru kritika

Veza Monike i Tima Bartona je od početka na udaru oprečnih komentara. Mnogi se pitaju reakcije: šta će joj on, da joj treba joj atraktivniji muškarac, dokn drugi brane reditelja i komentarišu šta će mu ona, on je prava zvezda, i sjajan autor dok je ona prosečna u svom poslu.

- Ako sam sa njim, to je pre svega zato što me njegova duša dotiče. Štaviše, kada mi je ponudio ključnu ulogu u svom sledećem filmu, odmah sam pristala jer sam sa njim, osim ljubavi, htela da podelim i radno iskustvo - rekla je nedavno za Marie Claire.

Foto: EPAimages

 

Poznati par pojavio se na premijeri filma "Diabolik Chi Sei" gde ona igra glavnu ulogu, 2023. u Rimu. Monika je te godina za francusko izdanje Elle magazina potvrdila romansu:

- Ono što mogu reći... Drago mi je da sam upoznala čoveka, pre svega. To je jedan od onih susreta koji se retko događaju u životu... Znam čoveka, volim ga, a sad idem da upoznam i njega kao redatelja, počinje još jedna avantura - rekla je tada glumica. 

Monika igra u njegovom novom filmu u "Beetlejuice 2" i ranije ove godine su to ostvaranje promovisali u Las Vegasu. Monika i Tim prvi put su se upoznali pre 17 godina, ali kažu da su počeli da se zabavljaju nakon što su se sreli na Filmskom festivalu u Lionu, u oktobru 2023. Vest o njihovoj romansi pojavila se u februaru, kada je Paris Match napisao da se par "nakratko susreo na stepenicama Palais des Festivals u Kanu 2006. ali da su se 16 godina kasnije, iza kulisa drugog festivala, zbližili".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Zabava

Srbija