• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2023

15:06

Monika Beluči pokazala novu, vitkiju figuru! Fotografije oduzimaju dah (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Monika Beluči pokazala novu, vitkiju figuru! Fotografije oduzimaju dah (FOTO)

Podeli vest

Monika Beluči (59) fotografisala se za naslovnu stranu španskog izdanja magazina "Harper's Bazaar" pokazavši vitku figuru.

Monika Beluči pokazala je izrazito vitku figuru, mršaviju nego pre, u nekoliko veoma elegantnih kombinacija.

Pozirala je za naslovnu stranu u glamuroznoj crnoj haljini sa volanima od tila na crne tufnice, a potom i u mrežastom kombinezonu, preko kog je ogrnula dugačak kaput.

Slavna glumica će u decembru napuniti 59 godina. Ona pleni šarmom i gracioznošču i smatra se jednom od najlepših žena sveta. 

 

 

U junu ove godine Monika je potvrdila spekulacije da je u vezi sa čuvenim režiserom Timom Bartonom, a u novom intervjuu se kratko osvrnula na svoju ljubavnu priču.

 - Našla sam u Timu divan duh. Upoznala sam spektakularnu dušu - rekla je ona.

Monika Beluči i Tim Barton su se mesecima zabavljali u tajnosti, pre nego što su i javno obelodanili svoju romansu.

 - Ono što mogu da kažem jeste da mi je drago što sam upoznala čoveka za sebe, pre svega. To je jedan od onih susreta koji se dešavaju retko u životu. Znam čoveka, volim ga, a sada ću se naći s njim i kao režiserom, počinje još jedna avantura -  rekla je Monika za francuski "Elle".

 

 

Ona je to ispričala pre no što je sa Bartonom snimala film "Beetlejuice 2" u Londonu. Navela je tada  i da veoma poštuje Bartonov lik i delo.

Monika i Tim su se prvi put upoznali pre 16 godina, ali je par počeo da se zabavlja u oktobru 2022. nakon što su se ponovo sreli na Lumière filmskom festivalu u Lionu.

Pre Bartona Monika je dugo bila u vezi sa 18 godina mlađim umetnikom Nikolom Lefevreom, a do 2013. godine bila je u braku sa glumcem Vensanom Kaselom, sa kojim ima i ćerke Devu (18) i Leoni (13).

 

 

Monika je u intervjuu za"Harper's Bazaar"govorila o slavi i navela da se trudi da veliki deo svog života zadrži privatnim:

 - Slava je mač sa dve oštrice, izaziva mnogo radoznalosti i takođe dovodi do oprečnih osećanja. Kada ne radim, volim da vodim normalan život - idem u kupovinu, vodim ćerke u školu... - rekla je jedna od najlepših žena na svetu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija