• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2024

11:00

Muškarci širom sveta lude za ovom ženom! Ona je devojka vlažnih snova, a cenu svoje lepote umalo je platila životom (FOTO)

printscreen instagram

Moda i lepota

Muškarci širom sveta lude za ovom ženom! Ona je devojka vlažnih snova, a cenu svoje lepote umalo je platila životom (FOTO)

Podeli vest

Megan Tomson nije prosečna devojka, ona sebe naziva najboljom ženom Škotske. Otkrila je koliko je koštalo da zaradi ovu titulu.

Manekenka koja sebe naziva "najlepšom ženom Škotske" otkrila je da je potrošila 25.000 evra na estetske korekcije tela kako bi postala popularna.

Za mnoge modele iskustvo Megan Tomson je nešto čemu teže i gomila muškaraca je spremna da plati da im bude devojka.

Muškarci se bore za njenu pažnju

U Meganinom slučaju, ona je preplavljena porukama momaka koji se bore za pažnju da bi je odveli na sastanke u stvarnom životu.

 

 

Otkrila je zašto je tako popularna.

- Zovem sebe "tvoja škotska devojka" jer dobijam mnogo poruka od muškaraca koji traže da me izvedu na sastanke. Ljudi me uvek pitaju odakle sam, da bih uštedela sve probleme i pitanja, samo to stavim u biografiju - rekla je ona. 

Zovu je "devojkom iz snova"

Obožavateljima i pretplatnicima se dopada osećaj da možda imaju šansu kod nje. Međutim, unosan posao igranja uloge "devojke iz snova" svakog muškarca ima svoju cenu.

 

 

Kao neko ko je dosta ulagao u svoj fizički izled ona zbog loše operacije imala zdravstvene probleme. Dugo se oporavljala od toga.

Operacija grudi krenula po zlu

Megan je neuspešnu operaciju  grudi, koje su na kraju ispale asimetrične. Već osam godina redovno ide na botoks što je košta i do 600 funti, dok su novi zubi bili papreno skupi.

Novac koji zarađuje od toga što je mnogima "devojka" pokriva troškove svih njenih korekcija.

- Tri puta sam povećavala grudi. Prvo sam platila 6.000 evra ovde u Škotskoj. Ispalo je baš loše, pa su drugi put ponudili besplatnu revizionu operaciju, ali sve je ispalo isto -  grudi su bile asimetrične  i odbili su da mi pomognu - ispričala je ona. 

 

 

Treću operaciju grudi sam odradila u Turskoj za 4.000 evra, a za tetovaže je izdvojila skoro 12.000 evra.

Ćerki je obezbedila bolji život

Zahvaljujući njenom glamuroznom izgledu na društvenim mrežama se stalno nižu komentari zaljubljenih muškaraca. 

 

 

 

Ona se nada da će postati "finansijski" slobodna da sebi i ćerki pruži bolji život. Na putu je da izgradi svoje carstvo, a njen izgled iz snova joj daje veliku prednost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija