• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2024

16:00

Blistava elegancija u belom! Karla Bruni je u ovoj haljini bila magnet za poglede (FOTO)

Reuters

Moda i lepota

Blistava elegancija u belom! Karla Bruni je u ovoj haljini bila magnet za poglede (FOTO)

Podeli vest

Nekadašnja prva dama Francuske, manekenka Karla Bruni, je za važan događaj u Parizu odabrala ženstvenu belu haljinu koja savršeno ističe obline.

U Francuskoj se organizuje niz događaja kojima se obeležava 80. godina od iskrcavanja u Normandiji tokom Drugog svetskog rata. Na večeri u Parizu, koju je organizovao francuski predsednik Makron, dočekan je američki predsednik Bajden sa suprugom.

Među zvanicama bili su i nekadašnji predsednik Francuske Nikolas Sarkozi sa suprugom Karlom Bruni, koja je privukla pažnju zanosnom belom haljinom.

Foto: Tanjug/AP

Karla Bruni i Nikolas Sarkozi

Uska bela haljina sa V izrezom ima posebno zanimljiv detalj - nabrana je na stomaku. Haljina ističe dekolte, struk i vitku figuru. Seže do poda i izgleda posebno elegantno sa jednostavnim srebrnim sandalama.

Uz ovu haljinu Karla Bruni je ponela malu belu tašnu neobičnog oblika. Dugu negovanu braon kosu je pažljivo isfenirala, a odlučila se za diskretnu šminku. 

I njen suprug je bio veoma elegantan, u tamnom odelu i beloj košulji i sa jednostavnom crnom kravatom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr
Veštaci na potezu

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr

Snežana Dunjić, punomoćnik porodice Dukić čija je ćerka Adriana ubijena 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Rinikar", predložila je danas u nastavku parničnog postupka protiv porodice Kecmanović da se veštacima, koji će procenjivati ponašanje maloletnog ubice Koste K., dostavi i audio snimak njegovog razgovora sa operaterom policije kada je prijavio zločin.

20.06.2024

15:33

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50