• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2024

13:26

Šala Serene Vilijams na račun Harija i Megan zapalila internet! Njihovi "kiseli" osmesi govore više od hiljadu reči (VIDEO)

profimedia

Moda i lepota

Šala Serene Vilijams na račun Harija i Megan zapalila internet! Njihovi "kiseli" osmesi govore više od hiljadu reči (VIDEO)

Podeli vest

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl prisustvovali su dodeli nagrada ESPY u Los Anđelesu. Fotografi su ih snimili u retkom zajedničkom izlasku, a nisu skidali osmeh sa lica. Program dodele je vodila bivša teniserka Serena Vilijams, koja je princa i Megan pozdravila u uvodnom govoru, piše People.

Princ Hari i Megan Markl su se pojavili zajedno u javnosti posle dužeg vremena, kada su na svečanosti dodele nagrada ESPY uslikani zajedno. Čuvena teniserka Serena Vilijams vodila je program, koja je pozdravila par u uvodnom govoru, prenosi People. 

Šala Serene Vilijams uzburkala javnost

- Princ Hari i Megan su ovde. Molim vas, nemojte da dišete previše. Ovo je moje veče i ne želim da me kasnije optužuju da baš vi uzimate previše kiseonika- rekla je u šali Serena Vilijams.

 

 

Teniserka je već dugo godina dobra prijateljica s parom, a bila je i na njihovom venčanju. Princ Hari i Megan Markl sedeli su u prvom redu i po mnogima su se kiselo nasmejali na ovu šalu.

Foto: profimedia

 

Hari je na dodelu stigao u elegantnom crnom odelu, dok je Megan zablistala u dugoj beloj haljini.

Princ Hari dobitnik prestižne nagrade

Princ je na dodeli primio nagradu Patt Tillman, koju je dobio zbog angažmana u Invictus igrama koje podržavaju ranjene i bolesne vojnike i veterane koji su u borbama "duševno i telesno stradali". Inače, nagrada je dobila ime po kultnom NFL igraču Patu Tilmanu, koji je napustio NFL i pridružio se vojsci nakon napada 11. septembra, a na kraju preminuo u Avganistanu 2004. godine.

Nakon što je objavljena njegova nominacija prošlog meseca, oglasila se majka Pata Timana i rekla kako je šokirana što će nagradu dobiti neko ko je toliko kontroverzan kao Hari.

Foto: profimedia

 

- Postoje pojedinci koji više zaslužuju ovu nagradu. Oni nemaju novac, resurse, veze i privilegije koje ima princ Hari - rekla je tada.

Princ je prokomentarisao njenu izjavu:

- Njeno zalaganje za Patovo nasleđe lično duboko poštujem. Veza između majke i sina je večna i nadilazi čak i najveće gubitke. Ove igre pružaju neverovatnu priliku našim hrabrim vojnicima i veteranima da demonstriraju svoje veštine u nekim novim izazovima, dok će to biti i nezaboravno iskustvo za njihove porodice. Radujemo se što ćemo videti njihovu strast, odlučnost i otpornost u punom sjaju dok se suočavaju s ovim novim poglavljem. Ovde ne stojim kao princ Hari, dobitnik nagrade Pat Tilman, već kao predstavnik Invictus igara i hiljada veterana iz više od 20 zemalja koji su učinili da Invictus igre postanu stvarnost. Ova nagrada ne pripada meni, pripada njima - rekao je Hari, prenosi Deadline.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija