• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2024

14:00

Od ovog ulja kosa raste kao luda! Košta samo 350 dinara, a rezultat je vidljiv nikad brže! (VIDEO)

Shutterstock

Moda i lepota

Od ovog ulja kosa raste kao luda! Košta samo 350 dinara, a rezultat je vidljiv nikad brže! (VIDEO)

Podeli vest

Ulje ruzmarina, prirodni eliksir za kosu, postalo je hit zahvaljujući preporukama poznatog američkog plastičnog hirurga, dr Entonija Juna.

Poznati američki plastični hirurg, dr Entoni Jun, koji na TikToku ima gotovo 8 miliona pratilaca, nedavno je potvrdio blagotvorno dejstvo ulja ruzmarina na kosu. Jun je podelio video TikTokerke Odri, u kojem ona tvrdi da dugu, gustu i svilenkastu kosu duguje upravo ovom prirodnom preparatu.

ULJE RUZMARINA

 

@doctoryoun #duet with @audreyvictoria_ What does the science say? #rosemaryoil #hairloss #hairlossremedy #holistic ♬ dancin in the dark - xxtristanxo

 

U snimku, Odri pokazuje kako koristi ulje ruzmarina za negu kose. Ona objašnjava da se ulje može naneti samostalno ili pomešati sa nekoliko kapi jojobinog, kantarionovog i arganovog ulja. Mešavinu treba dobro utrljati u skalp i kosu, a zatim ostaviti preko noći. Ujutru se kosa temeljno ispira, a rezultati su impresivni.

Dr Jun je pohvalio ovu metodu, naglašavajući da ulje ruzmarina može biti jednako delotvorno kao Rogaine, popularni preparat za rast kose koji se koristi širom Amerike.

Najbolji deo je što je ulje ruzmarina lako dostupno i vrlo povoljno. Može se naći u drogerijama i apotekama po ceni od oko 350 dinara, čineći ga pristupačnim rešenjem za negu kose širom sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Džet set

Srbija