• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2024

12:00

Napali su je da je upropastila savršeno telo! Nekadašnja najseksepilnija žena na svetu je ovako odbrusila - evo šta je poručila ženama

profimedia

Moda i lepota

Napali su je da je upropastila savršeno telo! Nekadašnja najseksepilnija žena na svetu je ovako odbrusila - evo šta je poručila ženama

Podeli vest

Keli Bruk (48), britanska glumica i model, važila je za jednu od najzgodnijih žena, ali je vremenom promenila lični opis.

Keli Bruk je važila za savršenstvo bez mane. Prema anketi britanskog muškog magazina FHM proglašena je 2005. godine za najseksepilniju ženu na planeti.

Tokom godina  ugojila se preko 40 kilograma i doživljavala je različite komentare. Govorili su joj da je uništila savršeno telo i sopstvenu lepotu.

Foto: profimedia

Keli Bruk

Žena sa idealnim telom

Prema  istraživanju sprovedenom u Teksasu pre 8 godina, Keli Bruk je proglašena ženom sa najidealnijim telom i savršenim proporcijama.

Istraživanje je uzelo u razmatranje težinu, visinu, dužinu kose, oblik lica i slično. 

Studija je otkrila da se BMI od 18.85 s merama 93-61-87 cm smatra idealnim. 

Prema dostupnim podacima, Keli je tada bila visoka 168 centimetara, a njene mere su bile 99-63-91, čime je bila najbliže idealu. Dodatni plus, prema autorima studije, bio je i to što se nije podvrgla estetskim intervencijama.

Foto: profimedia

Keli Bruk

 

Međutim, uprkos laskavoj titulu, Keli nije bila presrećna zbog svog izgleda.

- Bila sam najjadnija kada sam bila najmršavija-  rekla je ona jednom prilikom.

Foto: profimedia

Keli Bruk

Kaže da je srećna i da ne želi da smrša

Keli Bruk ima višak kilograma, ali kaže da sada održava dobru formu, uz pomoć ishrane i fitnesa.

Doručak joj zavisi od planova, ali najčešće se na meniju nađu granola i kafa, kao i šejk za poneti, ako je u žurbi. Za ručak takođe uzima šejk, a večeru nikada ne propušta. To je "sveto" vreme za nju i njenog supruga Džeremija Parisija 

Istakla je da joj muž pomaže da održi formu i bude zdrava, ali je napomenula da ne želi da smrša.

Foto: EPAIMAGES

 

Moćna poruka ženama

Kada su je optužili da je uništila savršeno telo, Keli je samo rekla:

- Moraš da shvatiš da nikoga nije briga kako izgledaš osim tebe. Imate sve ono zbog čega treba da se osećate dobro. Ako pokušavate da izgledate na određeni način kako biste ugodili nekom drugom, to je bitka bez kraja - poručila je Keli. 

I dodala:

- Srećna sam i samouverena i mislim da moj suprug ne primećuje moju težinu ako ona varira... Ako se osećaš dobro, to te čini seksepilnijom - rekla je Keli, prenosi Daily Mail.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Manipulativni N1! Montirali snimak ministarke Đedović Handanović, pokušaj izvrtanja istine
Politika

Manipulativni N1! Montirali snimak ministarke Đedović Handanović, pokušaj izvrtanja istine

Građani su preko kontakt centar Vlade Srbije koji je 9. avgusta počeo da radi, a koji je formiran kako bi stručnjaci pružali odgovore o projektu Jadar, postavljali različita pitanja, od ekoloških do ekonomskih, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, a potom je reagovala na pisanje tajkunske N1 koja je montirala snimak razgovora sa ministarkom.

11.08.2024

14:22

Mladići u Srbiji priznali da menjaju ponašanje prema devojkama u ovoj situaciji: Kada čujete razlog, zapanjićete se na šta obraćaju pažnju
Društvo

Mladići u Srbiji priznali da menjaju ponašanje prema devojkama u ovoj situaciji: Kada čujete razlog, zapanjićete se na šta obraćaju pažnju

Ako ste devojka ili žena onda ste sigurno nekada bili u situaciji da se tokom šetnje osetite uplašeno ili nebezbedno, kada vam se nepoznati muškarac dovoljno približi na ulici da možete da čujete njegove korake, zveckanje ključeva, nekad i svaki udah, što vam stvara nelagodu i tera da se što brže i spretnije udaljite i izbegnete potencijalnu "opasnost".

11.08.2024

14:17

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23