• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2024

15:00

Top tri mejkap trenda ove jeseni! Srpkinje će ih obožavati - izgledajte moderno i glamurozno u svakoj prilici

Shutterstock

Moda i lepota

Top tri mejkap trenda ove jeseni! Srpkinje će ih obožavati - izgledajte moderno i glamurozno u svakoj prilici

Podeli vest

Ove jeseni tri su glavna trenda u šminkanju koja su idealna za svaku priliku, odnosno za svako doba dana.

Kada je u pitanju jesen 2024. godine, različiti trendovi u čijem je fokusu šminka za oči nalažu jednostavnost, ali isto tako i eksperimentisanje sa tipičnim jesenjim bojama. Tri su aktuelna trenda koja možete da prilagodite gotovo svakoj prilici. 

"Smokey eyes"

Kako biste je kreirali ovakvu šminku, potrebna vam je senka u braon ili crnoj boji i kosa četkica kojom ćete senku precizno naneti. Ipak, ukoliko želite da eksperimentišete sa ovom metodom, možete da upotrebite i druge boje. Pored toga, u zavisnosti od prilike ili senzibiliteta, obratite pažnju na to da li senka koju ste odabrali sadrži šljokice ili je mat.

 

 

 

Ova šminka će vam na jednostavan način istaći oči, a metoda je znatno jednostavnija u odnosu na klasičan način izvlačenja ajlajnera. Žene kojima je problem nanošenje ajlajnera obožavaće ovaj način šminke. 

Bordo senke i maskare

Kada je u pitanja paleta boja za koju se odlučujemo tokom jesenje sezone, jedna od dominantnih nijansi je bordo. To mogu da budu bordo ajlajner, bordo senke, ali i bordo maskara. Na taj način ćete uneti minimalnu promenu u mejkap rutinu. Na poseban način će istaći oči. 

 

 

Maskare u bordo nijansi samo su jedan od pokazatelja da su maskare u bojama ponovo in – te nije začuđujuće to što ih sve češće viđamo.

"Grunge eyes"

Kada su u pitanju grunge oči, fokus je na upotrebi tamnijih nijansi. Cilj ove šminke je potreba da se crte lica što više istaknu, odnosno da budu što upečatljivije. Stoga se na oči nanose ekspresivne senke u tamnim nijansama. Ove jeseni to su crna, braon i bordo nijansa.

 

 

Među Srpkinjama je već zavladala prava euforija i oduševljenje zbog jesenjih mejkapova. Za koji god od ova tri trenda da se odlučite nećete pogrešiti, bićete primećene gde god da se pojavite.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)
Live TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da Srbija nikada nije ništa učinila protiv Crne Gore, već je bilo upravo suprotno, Crna Gora se ogrešila o Srbiju. Vučić je, govoreći na konferenciji za novinare na samitu Procesa Brdo-Brioni koji se održava u Tivtu, rekao da se Srbija ne meša u unutrašnju politiku suseda, uključujući Crnu Goru i da mu je potpuno svejedno ko će tamo da formira Vladu. Ovim povodom, gosti "Info dana" bili su narodni poslanik Stefan Krkobabić i član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Radovan Arežina.

09.10.2024

16:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Nauka