• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2024

11:00

Prelepa i glamurozna! Anđelina Džoli ne stari uopšte - na premijeri su svi gledali u nju (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Prelepa i glamurozna! Anđelina Džoli ne stari uopšte - na premijeri su svi gledali u nju (FOTO)

Podeli vest

Na premijeri filma "Marija" u Londonu, Anđelina Džoli (49) se pojavila u jednostavnoj i efektnoj odevnoj kombinaciji.

Za premijeru filma "Marija", o operskoj divi Mariji Kalas, u kom tumači glavnu ulogu, Anđelina Džoli je odabrala jednostavnu crnu kombinaciju.

Nosila je crnu bluzu sa V izrezom i crne pantalone. Preko je nosila blejzer koji je sezao do kukova.

Uz ovaj jednostavan i elegantan komplet koji je istakao njenu vitku figuru, glumica je obula crne čizme sa potpeticama srednje visine. 

Dugu negovanu kosu prošaranu pramenovima je pustila da ravno pada, a posebnu pažnju posvetila je nakitu - zanimljive zlatne viseće minđuše otvorile su lice. Krupne oči naglasila je šminkom u smeđim tonovima, na jagodicama je imala rumenilo u nežnoj boji breskve, a usne je naglasila karminom u boji mesa.

Anđelini je na premijeri društvo pravio dečko, britanski reper Akala (40), sa kojim se viđa više od godinu dana. 

Podsetimo, Anđelina Džoli je nedavno zablistala i na premijeri filma "Marija" u Njujorku, kada je nosila ženstvenu belu haljinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"
Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"

Avio-kompanija Delta erlajns suočila se sa ozbiljnom pretnjom nakon što se na mreži Iks pojavila objava u kojoj se tvrdi da su u pet njenih aviona postavljene bombe, uz upozorenje da "niko neće preživeti".

19.10.2024

13:22

Zabava

Džet set

Srbija