• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2024

17:09

Ovakve pantalone još niste videli! Modni komad koji je izazvao potpuni šok - Da li biste ih nosili? (ANKETA)

profimedia

Moda i lepota

Ovakve pantalone još niste videli! Modni komad koji je izazvao potpuni šok - Da li biste ih nosili? (ANKETA)

Podeli vest

Pantalone koje olakšavaju ženama mokrenje bez potrebe da ih skidaju postale su veliki hit.

Pantalone koje omogućavaju ženama da uriniraju bez potrebe da ih skidaju postale su veliki hit. Ovo je jedinstveni ženski patent, otkopčavaju se od napred ka iznad zadnjice pozadi.

Foto: profimedia

 

Američka kompanija koja je specijalizovana za odeću na otvorenom je osmislila patentirani dodatak ugrađen je u pantalone, kratke pantalone i sada radne kombinezone. Patent je osmislila jedna od osnivača ove firme, koja je došla na ideju kao studentkinja nakon što je preko leta radila kao vodič za glečere na Aljasci.

Olakšavaju mokrenje ukoliko radite na otvorenom

Dok je muškarcima mnogo lakše i diskretnije da otkopčaju pantalone i obave mokrenje u javnosti, za žene je to komplikovano. Žena koja je patentni pronalazač bila je primorana da pešači preko opasnih pukotina tokom rada na Aljasci dok nije pronašla privatnost da skine tri do četiri sloja odeće na niskim temperaturama.

 

Mišljenja su podeljena. Za jedne ovaj model pantalona je prilično bizaran modni komad, dok druga skupina žena hvali izum koji će i nežnijem polu olakšati obavljanje fiziološke potrebe ukoliko rade na otvorenom. 

 

Anketa



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija