• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

26.06.2023

08:10

U OVOM AKVARIJUMU MOŽETE MIRISATI ŽIVOTINJSKE ZADNJICE! Pingvin je slatkast, ali TIGAR... (VIDEO)

Instagram/gxbriellab

Putovanja

U OVOM AKVARIJUMU MOŽETE MIRISATI ŽIVOTINJSKE ZADNJICE! Pingvin je slatkast, ali TIGAR... (VIDEO)

Podeli vest

U jednom akvarijumu u japanu, možete osetiti kako mirišu različite životinjske zadnjice.

Kada pomislite na akvarijum, verovatno vam je prva asocijacija razne zanimljive vrste ribica. Međutim, akvarijum koji se nalazi u japanskom gradu Kobe, nudi jedno sasvim drugačije iskustvo.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, oni su uspeli da rekreiraju ni manje ni više nego miris životinjskih zadnjica, pa u akvarijumu ATOA možete osetiti kako miriše na primer zadnjica pingvina ili tigra.

Jedna blogerka je na svom Instagramu podelila svoje iskustvo:

- Tokom našeg vikenda u Kobeu, otišli ​​smo u ovaj super kul akvarijum. Ono što nismo očekivali je da imaju izložbu na kojoj možete da njušite životinjske zadnjice. Ne pitajte me kako, ali oni su koristili svoju ludu japansku tehnologiju i stavljali sintetičke mirise zadnjice na odgovarajuće životinje. Pingvin uopšte nije bio loš, zapravo je mirisao malo slatko. Ali tigar...

Kako to izgleda, možete pogledati u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija