• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2024

14:00

3 odevna komada zbog kojih izgledate 10 godina starije! Odmah ih izbacite iz garderobera (VIDEO)

Shuterstock, printscreen

Moda i lepota

3 odevna komada zbog kojih izgledate 10 godina starije! Odmah ih izbacite iz garderobera (VIDEO)

Podeli vest

Odeća je izraz onoga ko ste i kada se oblačite uvek trebate da budete verni sebi, ali postoje određeni stilski odabiri koji ljudima kako godine prolaze nikako ne odgovaraju, po mišljenju influenserke Tamsen Fadal.

Neke komade odeće koje nosite bi definitivno trebali da izbacite iz ormara - osim u slučaju ukoliko želite da izgledate deset godina starije, objasnila je modna influenserka Tamsen Fadal.

Otkrila je tri odevna predmeta zbog kojih žene izgledaju deset godina starije nego što jesu.

- Odeća je izraz onoga ko ste i kada se oblačite uvek trebate da budete verni sebi, ali postoje određeni stilski odabiri za koje sam otkrila da ljudima sa godinama nikako ne odgovaraju - započela je Tamsen u videu.

Odevni predmeti koje trebate da izbacite 

Prva stvar na njenom popisu bili su odevni komadi sa prevelikim printovima, koji se najčešće nalaze na maksi haljinama ili bluzama. 

- Umesto njih, nosite one manje printove koji bi vam mogli pomoći da izgledate 10 godina mlađe - preporučuje modna influenserka.

 

 

Tamsen je takođe spomenula da ne morate puno da potrošite da biste pronašli i kupili odeću sa manjim, decentnijim printovima koji će vam dobro odgovarati. 

- Haljine možete pronaći u bilo kojoj prodavnici - kaže.

Izbacite stare modele farmerki iz garderobera

Drugi odevni predmet za koji je spomenula da ga treba ukloniti iz ormara su zastareli modeli farmerki koje vam više ne odgovaraju.

- Svi imamo omiljeni par farmerki koji je star 10 ili 20 godina i još smo vezani za njih i nikako da ih bacimo - kaže i dodaje da ih se odmah rešite.

- Bez ružnih farmerki, bez čudnih krojeva. Idite jedan dan u šoping - savetuje. 

- Uđite u garderobu i isprobajte više vrsta farmerki, dok ne nađete one koje laskaju vašoj formi, u kojima se osećate dobro i koje ne morate previše prilagođavati - kaže u videu.

Dodaje da svaka žena zaslužuje da se oseća ugodno i izgleda fenomenalno!

Stil je u proporcijama

Poslednje što je influenserka spomenula je da se rešite bilo čega što je kvadratnog kroja, piše Sun. 

- Stil je u proporcijama, a vi zaslužujete odeću koja stvara laskavi oblik vaše linije i ističe vaše najbolje adute - objasnila je.

- Sjajan stil treba sjajne proporcije - rekla je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija