• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2024

17:00

Hit frizura ove jeseni! Laka je za održavanje, a poznate dame je obožavaju (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Hit frizura ove jeseni! Laka je za održavanje, a poznate dame je obožavaju (FOTO)

Podeli vest

Frizura "flippy bob" je srednje dužine sa krajevima koji se izvijaju na spolja. Veoma je popularna ove jeseni, a nose je mnoge poznate ličnosti.

"Flippy bob" frizura je obožavana od strane poznatih žena. Veoma  je jednostavna i upečatljiva i  predstavlja retro stil sa modernim obrtom.   

Ova frizura podmlađuje i lako se održava, a moguće je stilizovati je na mnogo različitih načina.

Foto: EPA

Hajli Biber

Karakteristika ove frizure je što se krajevi feniraju na spolja. Ali postoje i mnoge druge varijante. Osim voluminoznog "flippy boba", vrlo je popularan i zalizani "flippy bob".

Kod ove frizure možete da izaberete i razdeljak koji ćete da nosite, a koji će najbolje da izgleda na sredini ili sa jedne strane glave.

Foto: EPA

Lori Harvej

Poznati frizeri preporučuju da se "flippy bob" nosi tako da ima mnogo volumena. 

Više volumena ćete dobiti ako vlažnu kosu pripremite penom ili viklerima, a odličnu teksturu suvim šamponom za kosu.

Foto: EPA

Điđi Hadid

Mnoge poznate dame nose ovu frizuru. Pored ostalih i manekenke Hajli Biber, Điđi Hadid i Lori Harvej, kao i glumica Florens Pju.

Foto: EPA

Florens Pju

Ova varijanta boba je idealna ako vam je potrebna promena. Žene obožavaju ovu frizuru jer je istovremeno klasična i moderna, šik i jednostavna.

Odlično stoji svima i savršeno se uklapa uz sve odevne kombinacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija