• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.10.2024

18:30

Džesika Alba u najtrendi farmerkama ove sezone! Lako se kombinuju - morate ih imati u ormaru (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Džesika Alba u najtrendi farmerkama ove sezone! Lako se kombinuju - morate ih imati u ormaru (FOTO)

Podeli vest

Džesika Alba važi za kraljicu ulične mode, a ovog puta je oduševila izborom farmerki.

Džesika Alba je jedna od omiljenijih inspiracija kad se radi o uličnoj modi, a sad je ponovo oduševila stajlingom idealnim za dnevne prilike.

Lepa glumica koja neguje odličan modni stil je ponovo ostavila sve bez daha u neverovatnom modnom izdanju. Ako neko zna da složi jednostavne, ali tako efektne stajlinge, onda je to ona.

Jednostavna modna rešenja često su i najbolja, a da je to tačno, pokazala nam je i Džesika.

Trendi farmerke Džesike Albe 

Bela majica i farmerke su večiti modni klasik sa kojim nikad ne možete da pogrešite, a glumica se odlučila se za trendi farmerke koje ljubiteljke mode već neko vreme najradije biraju - udobnu varijantu širokih nogavica i to od ispranog teksasa.

Stajling koji joj je odlično pristajao upotpunila je svetlosmeđim kardiganom sa zlatnim i  gležnjačama. Modnu kombinaciju zaokružila je sunčanim naočarima i zanimljivom ogrlicom sa zlatnim srcem dok je kosa opušteno padala. 

Ove jeseni sem ovog modela izdvajaju se još njih nekoliko, od kojih svaki može odlično da se kombinuje i da izgledate uvek trendi i šik. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija