• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J.J.

28.10.2024

11:00

7 modnih komada koji su u trendu ove jeseni! Svaka žena treba da ih ima u svom ormanu (FOTO)

Shuterstock

Moda i lepota

7 modnih komada koji su u trendu ove jeseni! Svaka žena treba da ih ima u svom ormanu (FOTO)

Podeli vest

Ako želite da osvežite garderobu i budete moderni, obavezno nabavite ovih sedam odevnih komada i kombinujte ih na razne načine.

Jesen je savršeno godišnje doba da osvežite svoju garderobu i eksperimentišete sa novim stilovima.

Kako temperature polako padaju, vreme je da izvučete toplije i udobnije odevne komade za nošenje tokom hladnijih meseci. Ako ih nemate - uložite u njih kako biste bili u trendu i dobro obučeni u svim prilkama. 

Foto: Shuterstock

 

Jesen je savršeno vreme da se poigrate modnim kombinacijama, i da pratite nove trendove, kao što je leopard print.

Ali, ne zaboravite da su ovih 7 modnih komada osnovni i da je važno da ih imate, jer su praktični, lako se kombinuju i mogu da se nose u svim prilikama - i dnevnim i večernjim.

Evo koje modne komade svaka žena treba da ima u svom ormanu:

 

Veliki džemper se može kombinovati na bezbroj načina

Veliki, mekani džemper je apsolutno neophodan ove jeseni. Osim što pruža toplinu i udobnost, predimenzionirani džemper je izuzetno svestran komad koji se može kombinovati na bezbroj načina.

Foto: Shuterstock

 

Nosite ga uz uske farmerke i čizme za ležerni dnevni izgled ili preko haljine sa patikama u opuštenim kombinacijama.

Izaberite neutralne boje kao što su bež, siva ili krem koje se lako uklapaju sa ostatkom vaše odeće. Možete eksperimentisati sa bojama i doneti dašak vedrine zimskim danima.

Foto: Shuterstock

 

 

Kožna jakna je trendi i ležerna

Klasična kožna jakna je bezvremenski komad koji nikada ne izlazi iz mode. Savršena je za prelazni period jer pruža dovoljno topline, a istovremeno izgleda šik i ležerna.

Foto: Shuterstock

 

Crna bajkerska jakna je najsigurniji izbor, ali možete eksperimentisati i sa drugim bojama poput braon ili bordo.

Nosite je preko haljine, uz farmerke ili u kombinaciji sa elegantnim pantalonama za poslovne prilike. 

Foto: Shuterstock

 

 

Pantalone ravnog kroja izdužuju figuru


Iako su uske pantalone dugo dominirale modnom scenom, ove jeseni u prvi plan dolaze modeli ravnog kroja.

Ovakve pantalone laskaju svakoj figuri i lako se kombinuju sa različitim gornjim delovima.

Foto: Shuterstock

 

 

Birajte tamnije ili prirodne nijanse koje izgledaju elegantnije i pogodnije su za hladnije dane. Nosite ih sa štiklama za noćni izlazak ili sa ravnim čizmama ili dubokim cipelama za svakodnevne prilike.

Foto: Shuterstock

 

 

 

Midi suknja je savršena za svaki dan

Midi suknja je savršen komad za prelazak iz letnje u jesenju garderobu. Možete je nositi uz tanku bluzu ili  kombinovati sa džemperom i čizmama.

Još su uvek popularne plisirane i satenske suknje. Sada se nose i suknje od tanjeg štofa, kao i karirani dezeni. 

Foto: Shuterstock

 

 

Izaberite zemljane tonove poput braon, maslinaste, bordo, ili klasičnu sivu. Midi suknja se lako može nositi i na posao i u večernjim prilikama.

Foto: Shuterstock

 

 

Bela košulja je večiti klasik


Klasična bela košulja je nezaobilazan komad za svako godišnje doba, uključujući i jesen. Nosite je ispod džempera sa kragnom i manžetnama koje vire za sofisticiran izgled.

Foto: Shuterstock

 

Možete i da spojite belu košulju sa farmerkama i štiklama, da je nosite kao tuniku ili čak, ako je predimenzionirana, kao  mini haljinu sa čizmama preko kolena.

Foto: Shuterstock

 

Kratke čizme su ponovo u trendu

Gležnjače su neizostavan komad jesenje obuće.

Crne kožne čizme su najsigurniji izbor jer idu uz gotovo svaku odevnu kombinaciju.Ali takođe možete eksperimentisati sa drugim bojama i materijalima kao što su smeđa koža ili velur od antilop.

Foto: Shuterstock

 

 

Izaberite model sa nižom potpeticom za svakodnevno nošenje ili sa višom potpeticom za večernje prilike. Gležnjače izgledaju odlično uz farmerke, suknje i haljine.

Foto: Shuterstock

 

Izaberite dobar kaput

Kako temperature padaju, kvalitetan kaput postaje neophodan u garderobi. Klasični vuneni kaput neutralne boje poput bež, sive ili crne uvek je dobar izbor. Ove sezone posebno su popularni modeli do kolena.

Foto: Shuterstock

 

 

Nosite kaput  preko elegantne haljine i čizama za poslovni izgled ili preko džempera i farmerki za opušteni, šik izgled.

Kaput je modni komad u koji treba investirati. Trajaće vam godinama ako odaberete kvalitetan model.

Foto: Shuterstock

 

Kombinujte modne komade i dodajte lični pečat

Sa ovih sedam ključnih komada u vašem ormaru, spremni ste za elegantnu jesenju sezonu.

Foto: Shuterstock

 

 

Možete da ih kombinujet na različite načine i da im dodate lični pečat tako što ćete odabrati zanimljive modne dodatke.  Ne plašite se da eksperimentišete i da pronađete lični stil.  

Isto tako, možete da odaberete uobičajene jesenje boje, braon, crnu, sivu i bež, ali i da razbijete zimsku monotoniju, kombinujete boje i budete maštoviti, ali i da nosite jednu boju na više detalja, što je trend o kome smo ranije pisali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set