• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2024

13:00

Zablistala je u otmenoj haljini, a kada se okrenula usledio je šok! Svila se pomerila i otkrila veliki ožiljak (FOTO)

Shuterstock

Moda i lepota

Zablistala je u otmenoj haljini, a kada se okrenula usledio je šok! Svila se pomerila i otkrila veliki ožiljak (FOTO)

Podeli vest

Glumica Olivija Mun (44) prisustvovala je dodeli nagrada "InStyle Image Maker 2024" u Bel Airu u Kaliforniji. Nosila je dugu tamno zelenu haljinu, koja je otkrila ožiljak od mastektomije.

Olivija Mun je za svečanu priliku odabrala dugu svilenu tamno zelenu haljinu sa velikim dekolteom i tankim bretelama. Haljina je imala gola leđa i veliki izrez sa strane, koji je otkrio ožiljak od operacije.

Olivija se, naime, zbog raka dojke podvrgnula operaciji i odstranila obe dojke. Ona je u martu ove godine otkrila  da joj je dijagnostikovan "agresivni" luminal B rak dojke, što je zahtevalo hitnu intervenciju.

Glumica je iz teške borbe izašla kao pobednik. Na dodelu nagrada u Kaliforniji došla je sa mužem Džonom Mulanejom. Blistala je u otmenoj  tamno zelenoj  haljini. Uz nju je nosila zlatne minđuše i ogrlicu. Diga tamna kosa je opušteno padala u blago uvijenim talasima, a šminka je bila u prirodnim, smeđim tonovima. 

Foto: EPAimages

Olivija Mun

Olivija Mun je dobila nagradu "Žena sa uticajem" zbog svog aktivizma u oblasti zdravlja žena nakon borbe s rakom dojke. Njen suprug, Džon Mulanej je, tokom događaja, iznenadio publiku emotivnim govorom, naglašavajući koliko su mnogo naučili iz ovog iskustva i koliko su srećni što su zajedno.

Pre nekoliko nedelja Olivija Mun je učestvovala u SKIMS kampanji tokom Meseca svesti o raku dojke, gde je otvoreno govorila o svojim ožiljcima i borbi s bolešću.

Podsetimo, nedavno smo pisali o još jednoj slavnoj ličnosti, manekenki Eli Mekfirson, koja je uspela da pobedi rak dojke. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Džet set

Srbija