• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2024

18:00

ŽENE, RAZOČARAĆETE SE! Do juče bio top frajer a sada izgleda k'o Tejlor Svift (VIDEO)

instagram/damianodavid

Moda i lepota

ŽENE, RAZOČARAĆETE SE! Do juče bio top frajer a sada izgleda k'o Tejlor Svift (VIDEO)

Podeli vest

Damijano David, nekadašnji muzički šarm koji je osvajao publiku širom sveta, sada deluje kao da se potpuno promenio. Nakon uspeha sa bendom "Maneskin" i pobede na Evroviziji 2021. godine, njegov nedavni solo projekat donosi sasvim drugačiji imidž koji se ne sviđa njegovim vernim obožavaocima.

Damijano David, nekadašnja muzička senzacija i bivši član popularnog benda "Maneskin", postao je predmet rasprava nakon svojih najnovijih solo izdanja. Njegova pobeda na Evroviziji 2021. godine u Roterdamu donela mu je globalnu slavu, a njegov rok zvuk i buntovni vizuelni izraz isticali su ga među mnogim izvođačima.

Ipak, čini se da se Damijano polako gubi u masi i menja svoj prepoznatljiv identitet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damiano David (@damianodavid)

Nakon godina građenja karijere u bendu koji mu je omogućio da zasija, italijanski muzičar je odlučio da započne solo karijeru, izdajući dve nove pesme. Međutim, fanovi su ubrzo primetili da se njihov idol prilagodio "mejnstrim" zvuku, čime je izgubio autentičnost koja ga je ranije proslavila.

U nastojanju da privuče širu publiku, Damijano je snimio numere koje su prijatne za slušanje, ali ne ostavljaju snažan utisak. Video za pesmu "Born with a Broken Heart" izazvao je posebne kritike, jer su obožavaoci nekadašnjeg rokera primetili da se sada pojavljuje u elegantnom, ali neupečatljivom odelu, dok peva emotivne stihove okružen balerinama i roze perjem.

U spotu za pesmu "Silverlines", iako je ponovo podsećao na starog sebe u beloj majici i crnim pantalonama, reakcije su bile iste - previše mlako.

Komentari na društvenim mrežama brzo su se množili, a pohvale za nove projekte su bile retke. Mnogi su izrazili svoje razočaranje:

"Kakvi su ovo Fredi Merkjuri pokušaji?"
"Od muškarca sa onakvom energijom, postao je običan američki izvođač iz momačkog benda."
"Zar nije govorio da rok nikada neće umreti?"
"Žao mi je što je postao ovo što jeste."
"Bukvalno je postao Tejlor Svift."

Uprkos nekadašnjoj slavi, čini se da Damijano David više ne privlači istu pažnju, a brojke pregleda njegovih spotova to samo potvrđuju. Njegov put ka mainstreamu donosi nove izazove, a obožavaoci se nadaju da će se jednog dana vratiti svom autentičnom stilu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set