• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.10.2024

15:00

Melanija Tramp u najupadljivijem izdanju ikada! Kaput sa životinjskim dezenom vrišti, lice podmlađeno deset godina (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Melanija Tramp u najupadljivijem izdanju ikada! Kaput sa životinjskim dezenom vrišti, lice podmlađeno deset godina (FOTO)

Podeli vest

Melanija Tramp (54) pružila je podršku svom suprugu Donaldu Trampu na predizbornom skupu Republikanske partije u Njujorku i oduševila prisutne svojom odevnom kombinacijom.

Njeno iznenađujuće pojavljivanje u Medison Skver Gardenu smatrano je značajnim pred izbore 5.novembra, jer je to bila prilika da se javno stane uz svog partnera Donalda Trampa.

Foto: Tanjug/AP

Melanija očarala izgledom pored Donalda

Melanija je blistala u hrabrom kaputu sa animal printom, pokazujući svoj stil, dok su njen mršaviji izgled i blistavo lice sugerisali da se oseća podmlađeno. Njen osmeh i glamurozan izgled pridoneli su upečatljivom nastupu na bini.

Foto: Tanjug/AP

Melanija sa Donaldom

Bivša prva dama nedavno je prisustvovala svečanosti u Njujorku i ranije ga podržala nakon pokušaja atentata na njega, ali je ovo veče istaknuto kao najvažnije. Na skupu je izjavila da je pravo vreme da Amerika ponovo postane velika, pozivajući prisutne da iskoriste trenutak za izgradnju bolje budućnosti, prenosi independent.co.uk.

Melanijina podrška mužu se smatra važnom, s obzirom na to da je tokom njegove kampanje često ostajala po strani, što je dovelo do spekulacija o njihovom braku.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set