• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2024

14:06

Ovo je idealno mesto za odmor za porodice sa decom! (FOTO/VIDEO)

printscreen instagram royalkinghouse

Putovanja

Ovo je idealno mesto za odmor za porodice sa decom! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Najposećenija banja u Srbiji, Vrnjačka Banja nudi sve za idealan odmor. Tokom celog leta u ovom mestu organizuju se različiti programi i to za one od 7 meseci pa do 107 godina.

Međunarodni karneval, Love fest, Banja fest, Festival fimskog scenarija, plesni spektakl "Brazil samba šou" samo su neki od redovnih događaja svakog leta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal King Villa (@royalkinghouse)

 

U banji ljubavi, koja je nadaleko poznata po mostu ljubavi u naredom periodu će se održati i spektakularni koncerti. Za sve ljubitelje domaćeg turizma u Vrnjačkoj Banji će biti ponuđeni i koncerti izvođača različitih žanrova, pa ce tako nastupiti: Breskvica, Prljavi inspektor Blaža, Slavko Banjac, Edita Aradinović, Trik F/X i mnogi drugi.

Posebne turističke atrakcije su jedan od najvećih akva parkova i panoramski točak kojim se od nedavno možete provozati i uživati u panorami ovog divnog mesta.

 

 

Luna park, bioskop, predstave u amfiteataru na otvorenom "Bata Stojković" samo su neka od mesta za uživanje. 

U Vrnjačkoj Banji, punoj dešavanja i najlepših događaja možete uživati iz mirne baze.

 

 

Ukoliko želite da budete u centru zbivanja, nadomak centra, a ipak odvojeni od gužve, okruženi prirodom u luksuznom kompleksu sa bazenom  "Royal vila klub" su idealno mesto za vas.

 

 

Jedanaest vila u mirnom delu banje najpopularniji je smeštaj srpskih i stranih turista. Bazen na kom nikada nema gužve, zelenilo koje štiti od velikih vrućina, lepe, ušuškane i funkcionalne vile koje pružaju sve za idealan odmor, zagarantovana parking mesta su ono što privlači ljude u "Royal vila klub".

 

 

- Većinu kućica možete da nađete na booking.com, a bazen je jako veliki da gotovo nikad nije gužva. Ovde je zaista mir, tišina, u centru ste dešavanja, banja, banjski vazduh, ono što treba svima nama, a opet s druge strane priroda, nije gužva... lepa zamisao. Deci je najzanimljivije sve - od dvorišta koje je zatvoreno, do bazena - ističe Marija Đurišić vlasnica velelepnih vila i dodaje da je svaka od kućica tipska, podeljna na dva dela, a da svaki apartman ima 52 kvadrata, dve spavaće sobe, kupatilo, wc, kuhinju, trpezariju, kao i da je sve je potpuno opremljeno. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija