Ovo je fina posna salata-predjelo za dvoje, a ako vam treba za veći broj osoba, samo povećajte količinu. Više vam vremena treba da smislite na čemu ćete da je servirate, nego da je napravite...
Sastojci:
konzerva crvenog ili braon salatnog pasulja
konzerva tunjevine u komadima
POSNA GASPAČO SUPA! Sjajni recept za čorbu koja se čak i ne kuva!
glavica crvenog luka
masline po ukusu
začini
maslinovo ulje
malo soka od limuna
PRSTE DA POLIŽEŠ! Posne punjene tikvice!
Priprema:
Iseckajte luk, dodajte konzervu pasulja i tunjevinu prethodno oceđenu od ulja. Deo maslina iseckajte, deo ostavite u komadu, poprskajte limunovim sokom i maslinovim uljem. Začinite po ukusu i služite.
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.
Imate mišljenje?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavite komentar