EVO GDE GREŠITE! Testo za PALAČINKE će vam UVEK biti savršeno uz pomoć JEDNOG TRIKA!

Pixabay

11:16 Recepti 0

Informer.rs | 28. 08. 2021.

EVO GDE GREŠITE! Testo za PALAČINKE će vam UVEK biti savršeno uz pomoć JEDNOG TRIKA!

Palačinke su desert koji nema ko ne voli. Nalaze se među omiljenim poslasticama u mnogim domovima, naročito im se raduju deca


Standardni recept za palačinke svi znate i lako ga je napraviti.

I pored truda, mnogima se dogodi da im omiljeni desert ne ispadne kako su želeli.  Ali, uz pomoć jednog trika i malo drugačije pripreme smese, palačinke će vam uvek ispasti savršene

Printscreen You Tube

 

Priprema:

Napravite smesu za palačinke na uobičajen način, uz malu izmenu tako da belanca odvojite od žumanaca. Žumanca umutite u smesu, a belanca stavite na stranu. Kada u smesu stavite sve sastojke (osim belanaca) dobro ih promešajte. Od belanaca napravite umućeni sneg (da ne bude ni mekan, a ni čvrst). Dodajte polako umućena belanca u smesu.

Upravo ovaj umućeni sneg daće im penastu strukturu, mekoću i fantaziju ukusa. Toliko su savršene da čak i kada se ohlade i odstoje, neće postati žilave.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.