Recepti
Napravite SLANU TORTU SA STARIM HLEBOM! Gotova za tren oka, a ukus NEODOLJIV! (FOTO)
Prijatno.
Potrebni sastojci:
- 1.5 vekna bajatog hleba
- 300 g pečenice
- 200 g kačkavalja
- 200 g mesnate slanine
- 200 g kajmaka
- 3 jajeta
- 500 ml kreme za kuvanje
- 200 ml kečapa
PUNJENE JABUKE! Poslastica kojoj nećete odoleti - lako se PRIPREMA!
MINI KROFNE OD SAMO TRI SASTOJKA! Tope se u USTIMA!
Način pripreme:
Bajat hleb nasečemo na tanje parčad i kalup namažemo margarinom i na dno poređamo red hleba preko poređamo na šnite sečenu pečenicu.
Narendamo kačkavalj.
Preko kačkavalja razporedimo na komadiće sečenu slaninu i prošaramo sa malo kečapa.
Poređamo drugi red bajatog hleba u kremu za kuvanje dodamo kajmak i jaja umutimo i prelijemo.
Ostavimo 2-3 sata da hleb upije tečnost i pečemo na 180C oko pola sata dok lepo porumeni.
Sačekamo malo da se ohladi i izvrnemo na tanjir, ukrasimo po želji i spremno za posluženje.
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.