• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA
Informer

Izvor: stvarukusa.rs/informer.rs

04.09.2021

15:14

OBLANDE SA ORASIMA! Recept koji morate da probate!

Recepti

OBLANDE SA ORASIMA! Recept koji morate da probate!

Podeli vest

Oblande su prava olakšica u pripremi kolača, jer nam štede vreme pripreme kada poželimo da se zasladimo

Ako želite da od svega nekoliko sastojaka i za veoma kratko vreme napravite preukusan kolač probajte ovaj recept.

Sastojci:

1 pakovanje gotovih kora za oblandu
500 g šećera
1 vanilin šećer
125 g margarina
100 g mlevenih oraha
1 l mleka

Foto: Printscreen You Tube/vlog Milica Mihailovic

Oblande

Priprema:

Mleko stavite da da se kuva, dodajte šećer, margarin i vanilin šećer.Pred kraj dodamjte orahe. Kuvajte oko 2 sata na tihoj vatri dok se ne dobije gusti karamel.

Filujete svaki list oblande osim zadnje i na kraju pritisnete nečim težim da se listovi spoje. Secite kad se ohladi.

Postovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, Youtube, Viber.

Pridružite se i saznajte prvi najnovije informacije.

Naše aplikacije možete skinuti na:


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nije tacno

pre 3 godine

Ne stavlja se margarin odmah, vec pred kraj kuvanja fila.

sledeća vest

Politika

TV

Društvo

JOŠ Društvo VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set