Halapenjo PAPRIČICE sa SLANINOM! Nove ideje za doručak ili večeru!

Shutterstock

09:06 Recepti 0

ićeipiće/informer.rs | 04. 12. 2021.

Halapenjo PAPRIČICE sa SLANINOM! Nove ideje za doručak ili večeru!

Izuzetno predjelo, doručak ili večera, naročito za one koji vole pikantnu hranu. Za one kojima više odgovara blaža verzija, ovim istim nadevom mogu napuniti obične slatke mini papričice...


Sastojci: 

100 g krem-sira
malo vlašca
šest halapenjo papričica
12 šnita slanine

Shutterstock

Priprema: 

Rernu zagrejati na 190 stepeni. Pleh obložiti papirom za pečenje. Papričice oprati, preseći na pola po dužini, pa odstraniti semenke. Krem-sir pomešati sa iseckanim vlašcem, pa svaku polovinu papričice napuniti dobijenom smesom. Potom ih umotati u slaninu, pričvrstiti čačkalicom po potrebi, pa ređati na pleh. Peći u rerni oko 25 minuta.

Prijatno!


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.