
Shutterstock
PILETINA S JABUKAMA I KIKIRIKIJEM! Ručak za čitavu porodicu
Iskoristite piletinu da napravite neobičan ručak, jer uz dodatak jabuka i kikirikija može da bude odličan
Sastojci:
glavica crnog luka



300 g pilećih prsa
šargarepa
kašika karija
kašika kokosovog ulja
so, biber

bakina kuhinja
Crni luk i šargarepu isecite na kolutove, a očišćene jabuke i piletinu na kockice. Piletinu posolite i pobiberite.
Zagrejte kokosovo ulje, pa pržite luk dok malo ne omekša. Dodajte kari i piletinu, pa dobro promešajte. Dinstajte meso na laganoj vatri, a kad je napola gotovo, dodajte jabuke.
Poklopite i ostavite da se krčka, dok meso ne bude gotovo. Piletinu s jabukama servirajte uz bareni pirinač.


Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Informer | Nedelja, 02. 01. 2022.
-
Bakina kuhinja | Nedelja, 02. 01. 2022.
-
Informer | Subota, 01. 01. 2022.
-
Bakina kuhinja | Četvrtak, 30. 12. 2021.
-
Bakina kuhinja | Sreda, 29. 12. 2021.
-
bakina kuhinja | Subota, 25. 12. 2021.
-
Informer | Četvrtak, 23. 12. 2021.